Rádi zkoušíte nové chutě? Letní grilování je proto jako dělané. Vyzkoušejte tuto lehce exotickou marinádu!

Co budete potřebovat

  • 500 g masa
  • 1 velké kiwi
  • 1 cibuli
  • 1 čajovou lžičku mleté červené papriky (sladké)
  • sušený koriandr
  • kopr
  • 1 sklenici perlivé minerální vody

Jak na to?

Tato marináda je nejlepší na přípravu hovězího nebo jehněčího masa. Kiwi dodává masu zajímavou chuť a zároveň ho činí jemnějším a měkčím, takže se Vám bude v ústech rozplývat. Cibuli a kiwi nakrájejte na malé kostičky. Maso nakrájíme na větší kusy, opepříme a vmícháme ke směsi kiwi a cibule. Zalijeme sklenicí minerálky a vše dobře promícháme. Pro dosažení dokonalé chutě marinujeme několik hodin.

Dobrou chuť!

Čtěte také: Vylévat vodu z vařené rýže? Po odhalení japonského tajemství krásy to už nikdy neuděláte.