Co budete potřebovat
- 500 g masa
- 1 velké kiwi
- 1 cibuli
- 1 čajovou lžičku mleté červené papriky (sladké)
- sušený koriandr
- kopr
- 1 sklenici perlivé minerální vody
Jak na to?
Tato marináda je nejlepší na přípravu hovězího nebo jehněčího masa. Kiwi dodává masu zajímavou chuť a zároveň ho činí jemnějším a měkčím, takže se Vám bude v ústech rozplývat. Cibuli a kiwi nakrájejte na malé kostičky. Maso nakrájíme na větší kusy, opepříme a vmícháme ke směsi kiwi a cibule. Zalijeme sklenicí minerálky a vše dobře promícháme. Pro dosažení dokonalé chutě marinujeme několik hodin.
Dobrou chuť!
Čtěte také: Vylévat vodu z vařené rýže? Po odhalení japonského tajemství krásy to už nikdy neuděláte.