Udělejte si doma nejlepší banánovopudinkové řezy během pár minut!

Udělejte si doma nejlepší banánovo-pudinkové řezy během pár minut!

Máte rádi ovoce a pudink zároveň? Tak je tento recept přímo pro vás. Vychutnejte si domácí nadýchaný dezert, který je složen z lehkého piškotu a šlehačky. S tímto receptem doma
uchvátíte veškeré členy rodiny a za chvilku po dezertu zbydou jen drobky. Tak pojďme na ingredience a postup!

Ingredience: 

Čtěte také: Náš tatínek s dcerkou zazpívali známou píseň a internet se jich nedokáže nabažit: Už nyní si získaly srdce milionů fanoušků na celém světě (VIDEO)

Těsto:

  •  4 lžíce polohrubé mouky
  •  4 lžíce krystalového cukru
  •  4 vejce
  •  4 lžíce vlažné vody
  •  ½ balíčku prášku do pečiva

Náplň:

  • 2 balíčky banánového pudinku
  •  750 ml mléka
  •  125 g másla
  •  4 lžíce cukru krystal
  • Konečná vrstva:
  •  500 ml smetany na šlehání
  •  2 lžíce cukru moučka

Na posypání:
drcené piškoty, nebo jakékoliv sušenky[hana-code-insert name=’Dole‘ /]

Postup: 

Vezmeme si plech, který si vymažeme a vysypeme moukou. Dále si musíme vyšlehat vejce s cukrem a nadále postupně přidáme vodu, kypřící prášek a mouku. Celé těsto vylijeme na plech
a dáme do trouby a pečeme na 180 stupňů asi půl hodinky. Po půl hodině vyjmeme těsto z trouby, otočíme a pomocí vařečky do něj uděláme do řady několik dir.
Nadále si uděláme z mléka, cukru a pudinkového prášku pudink. Do pudinku vmícháme máslo a a teplý puding tak nalijeme na těsto.
Teď musíme smetanu na šlehání vyšlehat s cukrem na šlehačku a tuto šlehačku navrstvit na pundinkvou vrstvu a urovnat. Jako poslední věc v postupu musíme udělat něco jako drobenku.
Takže si dozdrtíme sušenky podle chuti a touto drobenkou zasypat celý dezert. Nyní už stačí pouze vložit dezert do lednice a nechat ztuhnout.