Populární vrstvený dezert se dvěma vrstvami lahodného krému, vláčného těsta a čokoládovou polevou nahoře! Kouzlo dělá tato ingredience

Také už netušíte, co máte stále vymýšlet za sladké dezerty a moučníky? Všichni po vás neustále chtějí něco sladkého a rádi byste jim vyhověli, ale nevíte jak? Chcete vyzkoušet něco nového, co zaručeně všechny potěší? Chcete-li je potěšit něčím opravdu výborným, doporučujeme vám vyzkoušet recept na vynikající domácí dezert s dvojitou náplní. Už podle samotného názvu vám musí být jasné, že se jedná o opravdovou lahůdku, kterou si určitě zamilujete. Recept je snadný, takže ho zvládne naprosto každý v pohodlí domova. Pojďte to vyzkoušet.

Poklad v receptu

Tento skvělý dort prostě musíte vyzkoušet. Je to oblíbená světoznámá lahůdka, kterou jste už určitě aspoň jednou měli v rámci nějakých zákusků. Napadlo by vás ovšem, že byste si to mohli udělat i v pohodlí domova a dopřát si to tak kdykoliv budete jen chtít? Že ne? Pak právě dnes je ta pravá příležitost. Tento recept je vysoce ceněný a až ho vyzkoušíte, nebudete ho chtít dát z ruky. Velký poklad se v něm skrývá.

Jde o velmi populární dezert, který má ve světě velkou oblibu. Tento recept vám ho umožní připravit si ho kdykoliv budete chtít. Je to učiněný dar z nebes pro ty, kteří chtějí experimentovat s chutěmi a vychutnat si boží kombinace. Výsledkem se vám stane báječná jemná chuť.

Čtěte také: Nikdo si nemyslel, že tento mladý člověk přežije

Suroviny a ingredience

Pokud si budete chtít domácí tento dezert připravit, měli byste mít k dispozici následující ingredience: Na těsto: 40 g mouky, 2 lžíce kakaového prášku, 2 vejce, 2 lžíce medu, 5 g másla, 15 g cukru, 1 čajová lžička jedlé sody a špetka soli. Na krémy: 1 balíček vanilkového pudinku, 1 balíček pudink punč, 8 dl čaje, 25 g másla, 20 g práškového cukru, 1 balení vanilkového cukru a 3 lžíce rumu. Na polevu: 3 lžíce kakaového prášku, 3 lžíce cukru, 3 lžíce vody, 6 g másla a 1 čajová lžička oleje. Přísad je dost, ale výsledek bude stát za to. Nyní se pojďme podívat, jak postupovat.

Těsto, krém a poleva

Z ingrediencí na těsto utvořte těsto, které následně rozdělte na tři stejné díly. Všechny díly vložte na pekáč a dejte do předehřáté trouby (180 °C na 9 minut). Mezitím si připravte krémy z přísad na krém. Poté do formy dejte spodní vrstvu těsta, na to rozetřete jeden krém, položte druhou vrstvu těsta, rozetřete další krém a přikryjte třetí vrstvou těsta. Nakonec si udělejte z ingrediencí polevu a tou polijte připravený dezert. Na noc vložte do lednice nebo na chladné místo a ráno můžete s chutí baštit. Přejeme dobrou chuť.