Herce známého ze seriálu Třicet případů Majora Zemana, Rudolfa Jelínka, chce dcera zbavit svéprávnosti!

Rodina legendárního herce Rudolfa Jelínka, známého pro svou roli majora Hradce v seriálu Třicet případů majora Zemana, se ocitla v nepříjemné životní situaci. Podle informací od manželky Martiny Růžičkové se ho jeho dcera Bára pokouší zbavit svéprávnosti a převzít nad ním opatrovnictví. Tato situace vyvolala nemalé emoce a znepokojení, jak v Rudolfově rodině, tak i u jeho fanoušků.

reklamy

Zdravotní stav

Podle manželky Martiny Růžičkové již není Rudolf schopný se o sebe postarat a jeho stav vyžaduje neustálou péči. Právě tato závislost na pomoci druhých se zdá být hlavním důvodem, proč se Rudolfova dcera Bára zbavit ho svéprávnosti.

Odloučení od rodiny

Manželka Martina tvrdí, že Bára si Rudolfa vzala k sobě do Přezletic pod záminkou, že tam stráví týden. Z tohoto týdne se nakonec stal celý měsíc, během kterého Bára odmítala Rudolfa vrátit zpět domů. Růžičková také uvedla, že Bára s sebou odmítala vzít Rudolfovy léky.

Youtube Petr MacekYoutube

Důvody Báry pro zbavení otce svéprávnosti

Podle Martiny Růžičkové není jasné, proč se Bára snaží svého otce zbavit svéprávnosti. Jeho manželka se domnívá, že jde o předem promyšlený plán, jehož cílem je převzetí opatrovnictví. Růžičková však tvrdí, že Rudolf je stále jejím manželem a ona chce zajistit, aby měl důstojný závěr života.

Obvinění vůči jeho manželce

Martina Růžičková uvedla, že ji Bára a její rodina začaly obviňovat, že špatně vaří, a že na Rudolfově ranči je zima. Růžičková tyto obvinění odmítá a tvrdí, že vždy pečlivě dbala na Rudolfův komfort a topila v kamnech i v létě, pokud si to přál.

Obavy Martiny Růžičkové

Martina Růžičková se obává, že pokud by Bára uspěla se zbavením Rudolfa svéprávnosti, mohlo by to mít negativní dopad na jeho zdraví a pohodu. Růžičková chce, aby se Rudolf vrátil do známého prostředí, kde je mu dobře a kde o něj může pečovat.

Postoj Rudolfa Jelínka

Ačkoliv se v této rodinné roztržce přímo nevyjádřil, je zřejmé, že Rudolf Jelínek je v nelehké situaci. Jako uznávaný herec a milovaný otec jistě touží po klidném a důstojném závěru života, obklopený láskou a péčí svých blízkých.

Reakce fanoušků a veřejnosti

Tato rodinná kauza vzbudila velký zájem mezi Rudolfovými fanoušky a širokou veřejností. Mnoho lidí vyjádřilo podporu Martině Růžičkové a odsoudilo Bářin údajný pokus o zbavení Rudolfa svéprávnosti. Tato situace tak nastavuje zrcadlo tomu, jak mohou rodinné spory negativně dopadat i na veřejně známé osobnosti.

Odkaz Rudolfa Jelínka

Rudolf Jelínek je bezesporu jednou z nejvýraznějších hereckých osobností české kinematografie. Jeho role majora Hradce v seriálu Třicet případů majora Zemana se zapsala do srdcí diváků. Ať už se tato rodinná kauza vyvine jakkoliv, je důležité, aby si veřejnost uchovala vzpomínku na Rudolfa Jelínka jako na talentovaného a charismatického herce.

Zdroj: Ahaonline.cz

reklamy