Agáta Hanychová se měla o víkendu pohádat s Dopitou a dokonce ho vyhodit z domu! Potom měla psát Soukupovi!

Soukromý život Agáty Hanychové, známé české influencerky a modelky, je v poslední době předmětem mnoha spekulací a diskuzí. Podle informací deníku Expres.cz mělo dojít k dramatickému rozchodu mezi Agátou a jejím manželem Mirkem Dopitou, načež následovaly pokusy o sblížení s Agátiným bývalým partnerem Jaromírem Soukupem. Tyto události vyvolaly vlnu zájmu médií a fanoušků, kteří dychtivě sledují, jak se bude příběh Agáty Hanychové dále vyvíjet.

reklamy

Roztržka mezi Agátou a Mirkem

Podle deníku Expres.cz došlo o víkendu k vyhrocené situaci v domácnosti Agáty Hanychové a jejího manžela Mirka Dopity. „O víkendu Agáta vykopla Dopitu z domu,“ sdělili dva nezávislí zdroje pro Expres.cz. Důvodem tohoto kroku měla být Mirkova nevěra chován, o kterém se Agáta dozvěděla.

Mirkovy milostné eskapády

Není žádným tajemstvím, že Mirek Dopita má slabost pro krásné ženy. V minulosti již byl přistižený při hledání milenek na internetových seznamkách. Nyní se navíc objevily informace o jeho intimním poměru s kontroverzní influencerkou Evou Feuereislovou. „Já jsem ta, se kterou spal, když Agáta čekala Kryšpína,“ tvrdí Feuereislová. Dále se údajně Mirek stýkal i se Simonou, která o jejich komunikaci a Mirekově chování promluvila.

Agátina reakce a hrozby

Informace o Mirkově nevěrném chování Agátu zjevně velmi rozrušily. Podle zdrojů Expresu Agáta dokonce jedné z údajných Mirkových milenek, Simoně, vyhrožovala. „Paní Hanychová mi začala vyhrožovat. Mě nebude nikdo vyhrožovat za něco, co jsem neudělala. Jsem sama s dítětem a nenechám si to líbit,“ řekla Simona.

Sblížení s Jaromírem Soukupem

Zdá se, že po rozchodu s Mirkem Dopitou se Agáta Hanychová snažila navázat lepší komunikaci se svým bývalým partnerem Jaromírem Soukupem, se kterým se donedávna soudila o dceru Rozárku. „Snažila se o lepší komunikaci, zvala ho na kafe a evidentně se s ním chtěla sblížit. V neděli se dokonce sešli a byla na něj velmi milá, což poslední dobou nebývá zvykem,“ uvedl informátor.

Agátiny pocity po rozchodu

Podle zdrojů Expresu byla Agáta z rozchodu s Dopitou tak špatná, že v dané chvíli uvažovala o návratu k Soukupovi. „Nevydrží být sama. Taky už se k Dopitovi zase vrátila. On se omluvil, přinesl kytky a ona ho vzala na milost,“ dodal informátor.

Agátina reakce a vyjádření

Když se Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa na tyto informace dotázali, oba odmítli jakkoliv reagovat. „Bez komentáře,“ napsal v SMS zprávě Soukup. Hanychová na náš dotaz nejprve odpověděla pouze vysmátými smajlíky a poté nás odkázala na svůj instagramový profil, kde mimo jiné umístila snímek, v němž pomocí hashtagů tvrdí, že má ráda svůj život.

Agátina verze událostí

Navzdory spekulacím Agáta tvrdí, že je vše v pořádku. „Stačí se dívat na moje stories. O víkendu jsme byli i se synem na výletě. Dávala jsem stories z Dětenic i z hub,“ uvedla influencerka.

Zdroj: Expres.cz

reklamy