Pavel Zedníček se vrací na televizní obrazovky jako moderátor! V novém pořadu půjde hlavně o srandu!

Po letech se legendární herec a moderátor Pavel Zedníček (74) vrací na televizní obrazovky s zcela novou zábavnou soutěží nazvanou „Možné je všechno“. Pořad, který startuje už tuto sobotu na TV Nova, slibuje divoké a netradiční soutěžní úkoly. Při nich se osm známých osobností bude snažit předvést své nejlepší výkony. Zedníček v roli moderátora bude mít za úkol dohlížet na průběh soutěže a zároveň klást soutěžícím nečekané a záludné otázky.

reklamy

Koncept nové soutěže „Možné je všechno“

Pořad „Možné je všechno“ se od klasických soutěžních formátů výrazně odlišuje. Moderátor Pavel Zedníček popisuje některé z těchto netradičních disciplín: „Třeba tam mají šikmou plochu, která má sklon 22,5 stupně. Na té stojí zubní ordinace. Přijde doktor a pacient, má mu vrtat zuby a nejde to, všichni kloužou. Otevřou skříňku a vypadnou jim pomůcky. Nebo tam stojí obchod, kde musí nakoupit. A všechno jim padá.“ Další bláznivou disciplínou bude například situace, kdy budou herci Ondřej Sokol a Eva Burešová zavěšení na lanech hlavou dolů a budou muset upéct pizzu, přičemž jim všechno bude padat vzhůru nohama.

Facebook Pavel Zedníček

Zkušený moderátor Pavel Zedníček v novém formátu

Po úspěšném moderování pořadu „Kufr“ se Pavel Zedníček vrací na televizní obrazovky s novou výzvou. I když se jedná o zcela odlišný koncept, herec přiznává, že v něm najde řadu společných prvků s jeho předchozí moderátorskou rolí. „Kufr“ byl podle jeho slov „takový domácí, byli jsme v malinkém studiu, se soutěžícími jsme si normálně povídali. Ptal jsem se na obyčejné věci, odkud jsou, co dělají, a pak jsme tam dali nějakou soutěž. Tady je to veliký, všechno musí být nahlas, je to úplně jiný.

Facebook Pavel Zedníček

Nová soutěž přináší spoustu legrace a humoru

Zedníček vnímá humor jako nedílnou součást života a věří, že nová soutěž bude pro diváky i samotné účastníky zdrojem zábavy a smíchu. „Humor musí být v celým životě, a když není, je to smutný. Bez srandy by život nebyl ono,“ říká moderátor. Kromě bláznivých disciplín se diváci mohou těšit také na netradiční propojení soutěžících. Například judista, který bude srážet k zemi herečku Petru Nesvačilovou a během toho jí pokládat otázky.

Bohatá herecká kariéra Pavla Zedníčka

Pavel Zedníček je jednou z nejvýraznějších osobností české herecké scény. Během své bohaté kariéry se objevil v řadě úspěšných filmů a seriálů, jako jsou „Vesničko má středisková“, „Jak básníci přicházejí o iluze“ nebo „Četnické humoresky“. Kromě herectví se Zedníček věnuje také moderování.

Zdroj: Ahaonline.cz

reklamy