Intriky vůči Brzobohatému se Kuchařové začínají bortit! Její obhájkyně omylem předala důkaz protistraně! Hrozí ji i vězení?

Někdejší česká kráska Taťána Kuchařová se v poslední době ocitla v centru pozornosti kvůli nepříjemné soudní při. Závěry z posledního soudního jednání v její věci nehovoří zrovna v její prospěch. Je zřejmé, že se bývalá Miss World bude muset v dohledné době vypořádat s vážnými právními důsledky svého jednání. Celá záležitost se zdá být obzvláště komplikovaná, neboť obhájkyně Kuchařové předala omylem protistraně nahrávku. Na té je zachyceno prohlášení, která mohou mít před soudem pro její klientku fatální následky.

Reklama
Instagram tatianakucharova

Kuchařová čelí obvinění z pomluvy

Hlavním problémem, kterému Taťána Kuchařová v současnosti čelí, je obvinění z pomluvy. Podle dostupných informací se měla Kuchařová dopustit šíření nepravdivých informací o sexualitě svého bývalého manžela. Ondřeje Brzobohatého označovala za transgender ženu. Toto její jednání přitom bylo v rozporu s upozorněním jednoho z jejích právních zástupců, advokáta Ronalda Němce, který ji předem varoval, že šíření takových informací je zakázané.

Reklama

Paní Kuchařové jsem jednoznačně říkal, že to nemůže psát ani do knihy minimálně dříve, než se ukončí celý ten příběh. A i pak je to otázka, protože bychom velmi složitě hledali cestu, protože jsou to soukromé věci,“ sdělil pro eXtra.cz.

Instagram tatianakucharova

Nahrávka kompromitující Kuchařovou

Obhájkyně Taťány Kuchařové dokonce soudu předložila nahrávku, na které je slyšet, jak Němec Kuchařovou upozorňuje, že informace o sexualitě jedinců nesmí šířit, a to ani v chystané knize. Kuchařová však toto varování ignorovala a dál pokračovala ve svých plánech pošpinit Brzobohatého v médiích. Dokonce najala novináře, který měl tuto kompromitující zprávu o Brzobohatého sexualitě zveřejnit, a vyhrožovala mu, že pokud to neudělá, pravdu odhalí sama ve své knize.

Reklama
Instagram brzobohatyondrejofficial

Tlak a výhrůžky Kuchařové vůči novináři

Z komunikace Kuchařové s najatým novinářem je navíc patrný její nátlak a výhrůžky. Měla mu totiž naléhat, aby fotku a celý příběh o Brzobohatého sexualitě rozeslal do redakcí. Tím měl zajistil, že tato informace bude zveřejněná. To i přesto, že by to mohlo být v rozporu se zákonem. Když se plán na zveřejnění těchto informací nevyvíjel podle jejích představ, Kuchařová vyhrožovala, že pravdu odhalí sama ve své knize.

Nahrajte tu fotku i s celým příběhem a fakty na sítě a rozešlete to na další redakce. Takhle to nebudou moci ignorovat a nevydat to. Blesk to mohl mít exkluzivně. Když to nezvedl, rozeslala bych to plošně a nejen do bulváru… Anonymně, takhle nebude koho žalovat a bude to venku,

Instagram brzobohatyondrejofficial

Právní důsledky

Česká legislativa jasně stanoví, že pokud se někdo dopustí pomluvy prostřednictvím internetu, televize nebo tisku, může být odsouzený až na 2 roky odnětí svobody. V případě Taťány Kuchařové tak hrozí opravdu vážné právní následky. Její vlastní právní zástupci potvrdili, že si byla vědoma protiprávnosti svého jednání a přesto v něm pokračovala.

Možný dopad na Kuchařové kariéru a pověst

Jako bývalá Miss World a známá osobnost veřejného života se nyní ocitá v centru skandálu. Ten může zásadně poškodit její dosavadní image. Navíc hrozící soudní trest jí může zcela znemožnit další veřejné působení a ohrozit i její podnikatelské aktivity.

Instagram brzobohatyondrejofficial

Mlčenlivost Kuchařové během soudního řízení

Zajímavé je, že se Taťána Kuchařová od počátku sporu nechává zastupovat. Na výsledek soudního řízení čeká zcela stranou soudní síně. Tato její strategie se však nyní obrací proti ní, neboť mlčení a distancování se od celé kauzy jí nepřináší kýžený efekt. Naopak jen prohlubuje podezření veřejnosti ohledně její viny.

Kuchařová a její image veřejné osobnosti

Jako bývalá Miss World a známá celebrita Taťána Kuchařová vždy pečlivě budovala svůj obraz veřejné osobnosti. Její současné právní potíže však mohou tuto pečlivě vytvářenou image zcela rozvrátit a poškodit její dosavadní reputaci.

Zdroj: eXtra.cz, Ahaonline.cz

Reklama