Nejnovější fotografie nemocného Bruce Willise dojaly svět!

Bruce Willis je světově známý a velmi oblíbený herec, kterého již před nějakou dobou postihla vážná nemoc. Lékaři mu diagnostikovali demenci a afázii. Od diagnózy se bohužel jeho stav neustále zhoršuje, i když má nejlepší lékařskou péči a 100% podporu celé rodiny. Kdysi energický a vtipný hrdina akčních filmů je nyní téměř k nepoznání.

Reklama

Boj s demencí a afázií

Manželka slavného herce nedávno promluvila o jeho zdravotním stavu. Bohužel s postupující nemocí téměř ztratil schopnost mluvit kvůli afázii. Demence ho okrádá nejen o komunikaci s rodinou a přáteli, ale také mu vzala běžné každodenní radosti. Jeho život se od základu změnil, ale naštěstí jeho rodina stále stojí po jeho boku. Bez jejich podpory by to bylo rozhodně mnohem horší.

Reklama
tudasfaja.com

Rodina je mu velkou oporou

Jeho manželka Emma Herming není jediná, kdo je každý den se slavným hercem. Hodně času s ním tráví také jeho děti Scout, Tallulah, Rumer a Mabel. Aktivní roli v podpoře hraje také jeho exmanželka Demi Moore, se kterou vždy udržoval dobré vztahy. Nyní se všichni snaží, aby s ním neustále někdo byl a trávil své dny obklopený svou nejbližší rodinou.

Dojemná fotografie

Nedávno se na sociálních sítích objevil snímek od paparazzi, na kterém sedí ve voze. Na první pohled Willis vypadá trochu sešle a trochu apaticky. Na sobě měl pruhovanou košili a modrou kšiltovku. Herec se již na veřejnosti neobjevuje příliš často, protože se stáhl do hereckého důchodu. Nicméně jednou za čas ho někdo zahlédne a jeho fotky vždy dojmou fanoušky. Jde totiž o připomenutí vážné nemoci, se kterou herec každý den bojuje.

Reklama
tudasfaja.com

Odkaz slavného herce žije dál

Naštěstí památka na jeho nejlepší dny bude žít navěky. Nejen ve svých filmech, ale také svým přístupem a smyslem pro humor si získal tisíce fanoušků z celého světa. Ti si ho vždy budou pamatovat jako svého oblíbeného akčního hrdinu. A právě fanoušci ho také hodně podporují a neustále si připomínají jeho nejlepší léta, která strávil na filmovém plátně.

Zdroj: tudasfaja.com

Reklama