Muž našel slepé kotě před garáží a přijal ho do rodiny

Život nám někdy přichystá velké překvapení, aniž bychom to čekali. Muž z Tampy v americké Floridě se jednoho dne probudil, vyšel ven ke své garáži a našel tam malý chlupatý uzlíček, který mu změnil život. Na první pohled to vypadalo na beznadějný případ, ale dokonce i tyto případy stojí za snahu, práci a úsilí. Může se to totiž hodně vyplatit a tento muž díky tomu zachránil jeden život.

Reklama
@mr.gardeners

Whiskers Update! Thank you for the positive Vibes 🙌🏻 You’re all amazing. ❤️ #kitten #blindkitten #kittenrescue #fingerscrossed #whiskers

Reklama
♬ Calm LoFi song(882353) – S_R

Rychlá pomoc kotě zachránila

Muž našel před svou garáží spící kotě. Bylo velmi malé a hubené. Když se ho snažil dostat do domu, všiml si, že je také velmi slabé. Kotě mělo velké problémy s chůzí a orientací. To bylo vidět na první pohled. Až později muž a jeho rodina zjistili, že je kotě slepé. Mládě spalo stočené do klubíčka na betonu ve velmi horkém počasí. Není jasné, jak dlouho tam bylo, ale bylo ve velmi špatném stavu. Proto ho muž vzal ihned do svého domova a začal o něj okamžitě pečovat. To kotěti zachránilo život.

Nyní má milující domov

Kotě dostalo jméno Whiskers a muž ihned nakoupil jídlo, dal mu napít a také ho vzal k veterináři. Tam se malému zvířeti dostalo péče, kterou potřebovalo. Léky, péče a láska zajistili, že se Whiskersovi začalo brzy dařit velmi dobře. Přibral na hmotnosti, zlepšila se mu srst a své nové rodiny se vůbec nebál. Nakonec se z něj stal nový člen rodiny, která se o něj stará dodnes. Jeho zdravotní stav je nyní velmi dobrý, ale bohužel je stále slepý, což představuje velkou výzvu pro všechny.

thedodo.com

Zdravotní omezení mu nebrání v objevování světa

Kocourek se dostal prakticky ze všech zdravotních problémů, jeho vidění není dobré. Rodina má pocit, že vidí rozmazané obrysy, protože se v prostoru trochu orientuje. Rozhodně mu to nebrání v tom, aby zkoumal své okolí a učil se nové věci. Je to kočka jako každá jiná a chová se stejně jako jiní jedinci tohoto druhu. A to i přesto, že start do života neměl vůbec jednoduchý a jeho život mohl také skončit velmi krátce po jeho začátku. Naštěstí žije velmi spokojeným životem v milující rodině.

Zdroj: animalchannel.co

Reklama
Reklama