Netradiční sirup pro štíhlejší pas a zdravější tělo

Křenový sirup je extrémně zdravý a můžete si ho snadno připravit ve své kuchyni. Tento léčivý sirup vám pomůže odstranit tuk i vodu z těla. Díky tomu budete štíhlejší. Jestli chcete zvýšit efekt této zvláštní směsi, přidejte k němu ještě pravidelnou fyzickou aktivitu. Tuk z vašeho těla velmi rychle zmizí a zůstanou vám jen svaly a štíhlá postava.

Reklama

Co budete potřebovat?

Hlavní složkou tohoto sirupu je čerstvý křen. Křen obsahuje hodně vitamínu C, B1, B2, B6, železa, hořčíku a fosforu. Směs vyrobíte z pár ingrediencí a získáte velmi efektivní lék pro silnou imunitu, zdravé tělo a štíhlou postavu. Zároveň zlepšíte také svou paměť, zrak a sluch. Na výrobu sirupu potřebujete:

Reklama
  • křen – 125 gramů,
  • citron – 4 ks,
  • med – 3 lžíce,
  • skořice – 2 lžíce,
  • čerstvý zázvor – 2 centimetry.

Pracovní postup

Křen a zázvor rozmixujte v mixéru nebo jemně nastrouhejte. Z citronu vymačkejte šťávu a přidejte ji do směsi. Míchejte 2-3 minuty v mixéru. Přidejte 3 lžíce medu a 2 lžíce skořice. Všechno míchejte, dokud nezískáte homogenní hmotu se strukturou sirupu. Přelijte sirup do vhodné nádoby, ve které budete sirup skladovat. Nic jiného dělat nemusíte a máte hotovou velmi zdravou tekutinu.

Jak sirup používat?

Je to velmi jednoduché. Dávejte si jednu polévkovou lžíci dvakrát denně před jídlem nebo před cvičením. Tohoto postupu se držte po dobu 3 týdnů. Potom si dejte na pár dní přestávku, protože tělo si musí od sirupu také trochu odpočinout. Výsledky se dostaví velmi rychle a neužijete si pouze štíhlé postavy. Těšit se můžete také na mnoho dalších benefitů.

Reklama
Shutterstock

Efekt, který můžete očekávat

Konzumace tohoto sirupu urychluje mozkovou činnost, zlepšuje paměť, zrak a sluch. Proto nezáleží pouze na vaší postavě. Velmi důležité je pochopitelně také zdraví všech orgánů a míra energie, kterou máte každý den. Se vším vám sirup pomůže, protože obsahuje obrovské množství vitamínů a minerálů. Něco takového jednoduše musíte vyzkoušet na sobě, abyste se přesvědčili o léčivých vlastnostech tohoto domácího produktu.

Zdroj: bukvarche.com

Reklama