Felix si chtěl s Dádou vyjít na křest knihy o Gottových písních! Bohužel, Dádu doma našel ve stavu „D dur“, jak s vtipem poznamenal! Přišel tedy sám!

Nedávno se odehrál významný kulturní okamžik. Při příležitosti 5. výročí úmrtí legendárního zpěváka Karla Gotta proběhl křest nové knihy „Příběhy skryté za písněmi KG“. Mezi kmotry této publikace byl i známý saxofonista Felix Slováček, který dorazil přímo z letiště po návratu z Ázerbájdžánu, kde vystupoval.

Reklama
Instagram felixantoninslovacek

Slováček na křtu knihy bez Dády

Slováček na křtu knihy zahrál dojemné skladby „Kdepak ty ptáčku hnízdo máš“ a „Krev toulavou“, které neodmyslitelně patří k odkazu Karla Gotta. Podle vlastních slov se vždy při poslechu „Kájovy krve z Humberta“ emocionálně rozrušila i legendární zpěvačka Marta Kubišová, která křtu asistovala společně se slavným kardiologem Petrem Neužilem. Ten se nyní věnuje nejen zdraví Marty Kubišové, ale také péči o herečku Jiřinu Bohdalovou.

Reklama

Slováček na křtu přiznal, že se na akci dostavil sám, bez své manželky Dády Patrasové. Stavěl jsem se doma jenom pro saxofon a chtěl jsem vzít Dádu. Byla ale D dur, a tak jsem tu sám, prohlásil Slováček, čímž naznačil, že jeho manželka opět propadla alkoholu a není ochotná situaci řešit.

Instagram felixantoninslovacek

Slováček plánuje radovánky bez Dády

Zdá se, že Slováček se smiřuje s tím, že jeho manželka Dáda Patrasová žije ve svém vlastním světě a on musí pokračovat sám. Felix plánuje radovánky, ale bez Dády! Ona má svůj svět…, informovala média.

Reklama
Instagram dadapatrasova_oficialni

Dáda Patrasová a její boj s alkoholem

Tato zpráva potvrzuje, že Dáda Patrasová nadále bojuje s alkoholovou závislostí, což má zásadní dopad na její manželství se Slováčkem. Opakované relapsy a neschopnost řešit problém zjevně vyčerpávají i samotného Slováčka, který se musí vyrovnávat s touto nelehkou rodinnou situací.

Instagram dadapatrasova_oficialni

Slováček a jeho emocionální vazba ke Gottově hudbě

Během křtu knihy „Příběhy skryté za písněmi KG“ bylo patrné, že Slováček má hlubokou emocionální vazbu k hudbě Karla Gotta. „Když slyším Kájovu krev z Humberta, vždycky slzím,“ komentovala Marta Kubišová, což dokládá, jak silně Gottovy písně rezonují i u dalších umělců.

Slováčkovo odhodlání pokračovat bez Dády

Zdá se, že Slováček se rozhodl pokračovat se svou kariérou a dalšími aktivitami i bez přítomnosti své manželky Dády Patrasové. Toto odhodlání a vůle jít dál navzdory nelehké rodinné situaci ukazují na Slováčkovu vnitřní sílu a schopnost se s krizí vyrovnat.

Instagram felixantoninslovacek

Zelená zahrada: Místo setkávání umělců

Křest knihy „Příběhy skryté za písněmi KG“ se odehrál v pražské Zelené zahradě, která je známá jako místo, kam rád zavítal i sám Karel Gott. Ta se tak stává symbolem setkávání a uctívání odkazu českých hudebních legend.

Instagram dadapatrasova_oficialni

Kniha „Příběhy skryté za písněmi KG“

Kniha „Příběhy skryté za písněmi KG“ vychází u příležitosti 5. výročí od úmrtí Karla Gotta. Tato publikace nabízí čtenářům nahlédnutí do zákulisí a osobních příběhů, které se skrývají za ikonickými písněmi tohoto zpěváka. Křest knihy se tak stal významnou událostí pro všechny, kteří Gottovo dílo a odkaz uctívají.

Zdroj: Blesk.cz

Reklama