Monika Absolonová se snaží skloubit pracovní život s tím rodinným! Její nejmladší syn ji to neulehčuje!

Monika Absolonová čelí každodenní výzvě skloubit svou rušnou profesionální kariéru s rolí milující matky dvou synů. Ačkoli si letos užila letní volno plné dobrodružství a zábavy, návrat do reality každodenního shonu s sebou přináší nové starosti a kompromisy. Ústřední problém tvoří nekompromisní postoj mladšího syna, který odmítá nastoupit do školky. Monika tak musí pečlivě vyvažovat své pracovní závazky s péčí o rodinu. Navzdory těmto výzvám si zpěvačka klade vysoké cíle pro svou hudební kariéru a věří, že konečně objeví svůj vlastní hit, který jí doposud unikal.

Reklama

Léto plné dobrodružství

Monika Absolonová si letos užila bohatý letní program. Jak sama popisuje, strávila se svými syny čtrnáct dní na Krétě a týden v Krkonoších. Snažila se, aby si všichni tuto dovolenou užili naplno. Přestože by si po takovém rodinném výletu nejlépe dopřála odpočinek sama pro sebe, vrací se do pracovního kolotoče.

Instagram monika_absolonova

Návrat do školních lavic

Starší syn Moniky Absolonové nastoupil do třetí třídy, zatímco mladší Matouš se stává předškolákem a čeká ho povinná docházka do mateřské školy. Tato změna však neprobíhá bez komplikací. Starší bratr Tadeáš Matiášovi údajně „moc nenapomohl“, když mu týden před začátkem školního roku sdělil, že se děti do školy těší, on ale rozhodně ne. Na to mladší Matouš reagoval nekompromisním postojem, že on do školky vůbec chodit taky nechce.

Instagram monika_absolonova

Zvládání pracovního tempa

Přestože se Monika Absolonová musí vypořádat s výzvami spojenými s nastupujícím školním rokem svých synů, její pracovní tempo zůstává intenzivní. V září měla premiéru v divadle Studio Dva a hrála na letních scénách.

Instagram monika_absolonova

Ambice v hudební kariéře

Monika Absolonová si klade pro svou hudební kariéru vysoké cíle. Ačkoli je vnímána především jako interpretka muzikálů a filmových písní, jako je „Najednou“ z Ledového království, touží po vlastním hitu. Jak sama říká, je „asi jediná zpěvačka v České republice, která nemá svůj vlastní hit, přestože se o to sto let snažila.“ Nyní doufá, že se jí tento sen konečně podaří naplnit.

Instagram monika_absolonova

Spolupráce s uznávanými hudebníky

Monika Absolonová při nahrávání své nové desky spolupracuje s řadou uznávaných hudebních osobností. Marek Ztracený, David Deyl, Martin Chodúr a Albert Černý pro ni napsali krásné písničky. Navíc zpěvačka přesvědčila Štefana Margitu, aby jí dovolil nazpívat jeho hit „Mít tě ráda“, který Monika zpívala na vzpomínkových koncertech.

Zdroj: Ahaonline.cz

Reklama
Reklama