Dáda Patrasová ukazuje, že se umí bavit! Užívá si luxusní večere a lichotky od fanoušků!

Známá česká zpěvačka a herečka Dáda Patrasová se v poslední době stala středem pozornosti médií a fanoušků. Po nedávné roztržce s manželem Felixem Slováčkem, která poutala značnou pozornost, se Dáda nyní objevila na večeři v restauraci a její příznivci ji zasypali pochvalnými komentáři. Zdá se, že Dáda se dokázala vzpamatovat z předchozích událostí a užívá si společenský život naplno.

Reklama

Dáda vyrazila na večeři a ukázala skvělou formu

Podle dostupných informací se Dáda Patrasová nedávno zúčastnila večeře v restauraci, kde si pochutnala na krevetách a opečené bagetce. K jídlu si objednala i domácí limonádu, což naznačuje, že se snažila udržovat zdravý životní styl. Fotografie z této události se následně objevily na sociálních sítích a Dáda se dočkala obrovského množství lichotek a pozitivních reakcí od svých fanoušků.

Reklama
Instagram dadapatrasova_oficialni

Fanoušci chválí Dádu za její krásu a šarm

Komentáře pod fotografií Dády Patrasové z večeře byly doslova zaplaveny obdivnými slovy. Jeden z jejích příznivců napsal: „Jste stále krásná žena, užívejte života a podporujte dceru, na ostatní se vykašlete a hoďte za hlavu, žijte si svůj život pro své děti a vnoučky, na ostatní se vyse*te, pečujte o sebe a važte si sebe sama, dokázala jste toho moc, jste žena, kterou milují děti po několik desítek let… přeju hodně energie a síly Vám a celé rodině.“ Tato slova jasně ukazují, že Dáda si i přes některé životní peripetie stále zachovává svůj pověstný šarm a obdiv fanoušků.

Instagram dadapatrasova_oficialni

Reakce Dády Patrasové na lichotky fanoušků

Dáda Patrasová zřejmě byla potěšena obrovským množstvím lichotek a pozitivních reakcí od svých fanoušků. Do popisu fotky napsala, že se „dočetla, že nikam nechodí“ a že „mává“ – což naznačuje, že se snaží udržovat optimistický a radostný postoj.

Reklama
Instagram dadapatrasova_oficialni

Kontrast s předchozími událostmi

Tato pozitivní reakce fanoušků a Dádino veřejné vystoupení tvoří výrazný kontrast s nedávnými událostmi, kdy se Dáda a její manžel Felix Slováček dostali do mediální pozornosti kvůli hádce spojenou s požíváním alkoholu. „Stavěl jsem se doma jenom pro saxofon a chtěl jsem vzít Dádu. Byla ale D dur,“ řekl Felix.

Instagram felixantoninslovacek

Dáda a její dcera Anna

Dáda Patrasová je matkou dcery Anny, se kterou má zřejmě velmi blízký vztah. Fanoušci ve svých komentářích zdůrazňují, že by se Dáda měla soustředit především na svou dceru a vnoučata a „na ostatní se vykašlet„.

Instagram dadapatrasova_oficialni

Ikona českého showbyznysu

Dáda Patrasová je bezesporu ikonou českého showbyznysu. Tato zpěvačka a herečka si za svou dlouholetou kariéru vybudovala obrovskou fanouškovskou základnu a stala se jednou z nejznámějších osobností v zemi. Navzdory některým životním peripetiím si Dáda dokázala udržet svůj pověstný šarm a nadále si užívá přízně publika.

Zdroj: Blesk.cz

Reklama