Aničce Slováčkové se dostalo výjimečné pocty! Zazpívala hymnu Česka a USA na zahájení sezóny hokejové NHL! Celé Česko je na ni pyšné!

Anička Slováčková, dcera známých českých osobností Felixe Slováčka a Dády Patrasové, ukázala svou sílu a odhodlání celému národu, když navzdory svému boji s rakovinou vystoupila na ledě o2 Arény a se slzami v očích zazpívala hymny České republiky i Spojených států. Její emotivní a vlastenecký výkon dojal nejen fanoušky hokeje, ale celou zemi, která se pyšní touto mladou zpěvačkou.

Reklama

Anička Slováčková: Odhodlaná bojovnice proti rakovině

Anička Slováčková (29) se už několik let statečně potýká s rakovinou. Navzdory tomuto náročnému boji si však zachovává pozitivní přístup a neustále ukazuje svou vůli a sílu. Její fanoušci a celá veřejnost ji obdivují za to, jak se dokáže vypořádat s touto těžkou životní situací.

Reklama
Instagram anna_julie_slovackova

Anička a její cesta

Mladá zpěvačka otevřeně hovoří o své diagnóze a léčbě, kterou musí podstupovat. Chemoterapie jí dávají zabrat, ale ona si zachovává odhodlání a bojovného ducha. Svým fanoušků často sdílí své pocity a zkušenosti, čímž inspiruje mnoho lidí, kteří se potýkají s podobnými zdravotními problémy.

Instagram anna_julie_slovackova

Podpora fanoušků a veřejnosti

Anička Slováčková se může spolehnout na obrovskou podporu svých fanoušků a celé české veřejnosti. Její příběh rezonuje s mnoha lidmi, kteří obdivují její statečnost a odhodlání. Prostřednictvím sociálních sítí jí fanoušci vyjadřují svou podporu a povzbuzují ji v boji proti rakovině.

Reklama
Instagram anna_julie_slovackova

Emotivní vystoupení v o2 Aréně

Jedním z nejsilnějších okamžiků v Aničině cestě byla její vystoupení v o2 Aréně při utkání základní části sezóny 2024-25 mezi týmy Sabres a Devils. Mladá zpěvačka zde předvedla mimořádný výkon, který dojal nejen fanoušky na tribunách, ale celý národ.

Zpěv hymny v barvách České republiky a USA

Anička Slováčková se v bílých džínách, červené košili a modrém šátku postavila uprostřed ledové plochy a s velkým zaujetím a emocemi zazpívala hymny České republiky a Spojených států. Její vlastenecké vystoupení v barvách obou zemí symbolizovalo její hrdost a sounáležitost s oběma národy.

Instagram anna_julie_slovackova

Reakce diváků a fanoušků

Reakce diváků a fanoušků na Aničino vystoupení byly okamžité a nadšené. Mnoho z nich se přidalo ke zpěvu a vytvořili tak společně s její emotivní interpretací hymny magický okamžik, který se zapsal do srdcí přítomných. Sociální sítě následně zaplavily komentáře a videa plné obdivu a podpory pro mladou zpěvačku.

Zdroj: Blesk.cz

Reklama