Nejkrásnější babičce světa je 63 let

Podívejte se, jak vypadá nejkrásnější babička na světě. I v takovém věku může člověk vypadat dobře a tato starší paní je toho důkazem. Někteří lidé nad šedesát let chodí často po horách, jezdí kolem Balatonu, navštěvují posilovnu a dopřávají si pravidelný odpočinek.

Babička byla uvedena na obálkách několika časopisů

Jak stárneme, nemusíme se bát dělat věci tak, jak chceme. Yazemeenah Rossi je toho živým příkladem, je jí 63 let a vidět jste ji mohli na obálkách mnoha časopisů. Nezačala dělat kariéru modelky jako teenager, ale až ve věku nad 30 let. A jaké je tajemství její krásy?

Modelkou se stala ne jako mladá, ale bylo jí lehce přes 30 let. Modeling dělá již stejnou dobu. Během té doby se sice změnila, ale její krása zůstala. I když je v tomto odvětví ve svém věku raritou, říká, že je to hlavně v rukou mladých lidí.

Čtěte také: Profesor z Harvardu je obviněný z krádeže úlomků UFO

Yazemeenah říká, že všichni mají obavy ze stárnutí, jen muži o nich hovoří mnohem méně. Nikomu se nelíbí, že se postupem času stává starším, ruce ani nohy neposlouchají a kůže na těle už nevypadá příliš vábně.

Důležité je mít dobré přátele a zvědavého ducha

Věk podle ní je funkcí stavu vědomí. Zůstaňte i v dospělosti malým dítětem, můžete se znovu a znovu dobíjet právě z této energie. Zachovejte si svou hravost, dobrodružného ducha. Buďte zvědaví a zvídaví. Hodně pijte, zdravě jezte a nebudete nikdy potřebovat zásah plastického chirurga.

Yazemeenah si neustále maže pokožku mastnými krémy, na vlasy používá řepkový olej, každý den si dopřává avokádo, maso nebo ryby. Jestliže vám žena na fotografiích přijde opravdu krásná i přes svůj věk, vidíte dobře. Udržovat se v kondici se může v každém věku, stačí chodit na pravidelné procházky, plavat nebo si s přáteli jít zahrát bowling. Zdravá mysl, zdravý duch i tělo zaručí, že nebudete potřebovat drahé operace ani spoustu dekorativní kosmetiky.