Dívka na invalidním vozíku nemohla na výlet. Učitel si poradil

Šťastné dětství je sen každého z nás. Pokud jsme ho my sami neměli, je nutné ho udělat alespoň svým dětem. Rodiče jim dopřávají všechno, co si jejich rodiče dovolit nemohli. Lidé na invalidním vozíku mají o něco těžší život, protože se mnohdy nedostanou na místa, kam by chtěli. To byl i případ mladé dívky na vozíku, která nemohla jet na školní výlet. Pomohl ji ale učitel.

Malé děti chtějí zapadnout do kolektivu

Malé děti mají radost, pokud si najdou nové kamarády. I desetiletá Ryan se chtěla přátelit s ostatními, i kdy měla handicap. Ryan má totiž problémy s míchou, které ji upoutaly na invalidní vozík. Sama se bohužel pohybovat nemůže a tady je ten problém. Její třída měla jet na školní výlet, na který se ona sama nemohla dostat. Velký problém si ale našel řešení, spíše ho naše její učitel, který přišel na geniální nápad.

Ryan chodila do čtvrté třídy základní školy, když se učitel rozhodl, že uspořádají výlet k vodopádům v Ohiu. Všichni měli obrovskou radost, protože chtěli nejen vidět vodopád, ale také si užít volný den bez učení společně se svými kamarády. To ale byl problém pro malou Ryan, která se na invalidním vozíku sotva mohla dostat až k vodopádům, ke kterým vedla velmi strmá cesta.

Čtěte také: Žena po 34 letech hledání našla svou biologickou matku!

Když o tomto výletu slyšela její matka Shelly, rozhodla se, že svou dceru vezme raději do muzea, aby si také mohla užít volno, i když sama a jen se svou matkou. Zatímco si tak děti užívaly dobrodružství, Ryan se měla radost z toho, že bude po muzeu jezdit na vozíčku. S tím ale nesouhlasil jejich učitel, který se rozhodl, že Ryan pojede na výlet s nimi. Matka tak zůstala v úžasu, co mladý muž vymyslel.

www.facebook.com

Učitel se rozhodl, že Ryan bude nést

Učitel se rozhodl, že malou Ryan celou dobu na výletě ponese. Jeho nápad matku dojal, a nakonec se tak opravdu stalo. Ryan se tak mohla podívat k úžasným vodopádům, trávila den se svými přáteli, a navíc se dostala na čerstvý vzduch. Její matka byla nadšená a Ryan ještě více. Shelly ale nejdříve nechtěla Ryan pustil a řekla učiteli, že je v pořádku, že budou v muzeu. Učitel si ale poradil a malou Ryan si vzal na záda, kde ji celou dobu nesl. Pomohl si samozřejmě nosítkem, které mu velmi usnadnilo práci, protože desetileté dítě přeci jen něco váží.

Díky nosítku si mohla dívka užívat krásy přírody přímo ze zad svého učitele Jima. Podle fotografií si den užili a Ryan na něj bude ráda vzpomínat. Sama Shelly pak na Facebook uvedla, že je šťastná, že jsou ve škole natolik obětaví učitelé, které pro radost dětí udělají opravdu hodně. Zahřálo ji u srdce, že se mladý učitel tolik dětem věnuje, i když by samozřejmě nemusel. Ví ale, že kolektiv je pro malé děti velmi důležitý. Shelly poděkovala učitel nejen přes internet, ale také osobně. Jsou to věci, které je potřeba vyzdvihovat, protože nejsou samozřejmostí.