Matka (48) skončila před soudem za vraždu svých dvou dětí!

Lynn Egar (48) byla obviněna z vraždy svých dětí Thelmy (5) a Michaela (2). Děti uhořely v autě na venkovské silnici v Lackenu v Multyfarnhamu. Řidič kamionu našel u cesty auto, které nehavarovalo, ale bylo celé v plamenech. Dokázal z něj vytáhnout zraněnou Lynn Egar. Děti se bohužel nepodařilo zachránit. Matka nyní stanula před soudem a čelila závažnému obvinění z vraždy svých dětí.

https://www.dailymail.co.uk/

Co se stalo u soudu?

Lynn Egar se ve čtvrtek 22. září 2022 objevila u okresního soudu v Mullingaru. Během pětiminutového jednání jen seděla se skloněnou hlavou. Detektiv seržant David Donnelly řekl před soudem, že Egar byla obviněna ze dvou vražd. Matka po vznesení obvinění již nepromluvila. Okresní soudkyně Bernadette Owensová vyhověla žádosti právního zástupně Damiena Coffeyho o právní pomoc, jakmile slyšela o prohlášení matky.

https://www.dailymail.co.uk/

Soudce Owensová sdělila všem přítomným, že žádost o kauce je věcí Vrchního soudu a ona o ní rozhodovat nebude. Egar celou dobu jen seděla se svěšenou hlavou. Když ji policisté odváděli ze soudní síně do auta, zakrývala si hlavu a obličej mikinou s kapucí. Matka byla soudem umístěna do Douchas Centre, ženské sekce ve věznici Mountjoy v Dublinu.

Čtěte také: Zoufalý muž přišel během několika málo hodin o vše, co miloval

https://www.dailymail.co.uk/

Smrt malých dětí zarmoutila celou rodinu i přátele

Thelma a Michael, kterému všichni říkali Mikey, zemřeli 9. září a 15. září byli pohřbeni v jediné rakvi. Podle jejich otce byli sourozenci neoddělitelní, a proto se rozhodl je uložit do jedné rakve, aby spolu mohli zůstat na věčnost. Obřad byl velmi dojemný. Kněz popsal Thelmu jako krásnou dívku, kterou jste mohli vidět vždy s úsměvem na tváří.

Thelma chodila již do školy, Mickey byl zatím zapsán do školky pro batolata. Na pohřbu se objevila také umělecká díla a koláže z Thelminy základní školy a Mickeyho mateřské školy. Nechyběly ani rybářské pruty, protože chlapec chodil velmi rád na ryby. Otec řekl, že si děti získaly zvláštní místo v srdcích všech dětí, učitelů i rodinných přátel. A všem budou velmi chybět.

https://www.dailymail.co.uk/

Thelma a Mickey byli velmi živé a šťastné děti

Smrt malých dětí je vždy obrovskou tragédií. Podle přítomných tyto děti milovaly život. Thelma navštěvovala taneční kurzy a fotbalové tréninky. A Mickey ji vždy velmi rád pozoroval, když trénovala. Jednou se k ní dokonce připojil a vyzkoušel si sport, který jeho sestra milovala. Rádi běhali a smáli se všemu, co jim přišlo vtipné.

https://www.dailymail.co.uk/

Lidé, kteří se dostavili na pohřeb, nešetřili slovy lásky, dojetí a smutku. Podle jejich slov byly děti nejen velmi šťastné, ale také milované. Nikdo nechápe, jak k tragédii došlo. V celé vesnici podle kněze panuje hluboký smutek. Všichni je velmi milovali a budou se s touto tragédií velmi dlouho vyrovnávat. Těžké to bude nejen pro rodinu, ale také děti a učitele, kteří tyto úžasné děti znali a měli rádi.

https://www.dailymail.co.uk/

Zdroj: dailymail.co.uk