Toaletní mísa či nádržka bez zápachu? Zvládnete to za pár korun a efektivně.

Nepříjemný zápach na toaletě není nic zvláštního. Hodně lidí si kupuje osvěžovače vzduchu v obchodě a platí za ně hodně peněz. Ve skutečnosti vám stačí přírodní osvěžovač, který si vyrobíte doma. Potřebujete k tomu jen pár věcí a vaše toaleta bude nádherně vonět po citrusech, aniž byste museli utrácet stovky korun za chemické osvěžovače.

Využijte ochrannou masku v domácnosti

V době Covid-19 máte zaručeně doma nějaké papírové masky na obličej. Nemusíte je přitom využívat jen do obchodu jako ochranu před viry a nemocemi. Stejně tak vám poslouží v domácnosti. V první řadě odstřihněte jednu úzkou stranu masky.

https://genialne.pl/

Vznikne vám kapsa, kterou můžete roztáhnout prsty.

Čtěte také: Poskytněte pračce dobrou péči a bude fungovat dlouhé roky

https://genialne.pl/

Na malém kousku, který jste předtím ustřihli, odstřihněte také gumičku na jedné straně.

https://genialne.pl/

Okraje masky otočte naruby, abyste získali stabilní sáček. Nyní si již musíte jen připravit náplň. Nejlepší je citron. Vezměte citron a nakrájejte ho na malé kousky.

https://genialne.pl/

Poté je vložte do připraveného sáčku z obličejové masky.

https://genialne.pl/

Nakonec balíček svažte kouskem s gumičkou.

https://genialne.pl/

Přírodní osvěžovač, který připravíte během chvilky

Tímto způsobem budete mít během pár minut k dispozici přírodní osvěžovač, který nemusíte využívat jen na toaletě.

https://genialne.pl/

Na záchodě zvedněte víko nádržky toalety. Umístěte do ní balíček s citronem. Nezapomeňte ho zaháknout za plovák celou gumičkou. Díky tomu se vám sáček nikdy neuvolní a nebude dělat problémy v nádržce.

https://genialne.pl/

V domácnosti si můžete samozřejmě vyrobit i jiné přírodní osvěžovače, které jsou vhodnější do odpadkového koše, šatní skříně nebo kamkoli do interiéru. Pro tyto účely můžete použít levanduli, jiné byliny nebo esenciální oleje, které máte nejraději. Metod, které můžete využít pro osvěžení svého domova je nespočet. Musíte jen najít ten, který bude nejlepší pro vás. Vyzkoušejte tuto jedinečnou metodu a vaše toaleta již nikdy nebude nepříjemně zapáchat.

Zdroj: genialne.pl