Otec najde dceru celých 35 let od adopce

Vychovávat dítě je velmi náročný úkol. A když máte dítě v pouhých 15 letech, zdá se to jako téměř nemožný úkol. Právě z tohoto důvodu se nakonec Jim a jeho přítelkyně rozhodli, že dají svou dceru k adopci. Jim s tím příliš nesouhlasil, ale nakonec mu nic jiného nezbylo. Jejich načasování nebylo nejlepší, a proto bylo holčičce lépe v jiné rodině. Muž se ale nevzdal naděje na to, že se s ní jednou znovu uvidí.

https://parentingisnteasy.co/

Dceru ztratil dříve, než měl šanci na její výchovu

V roce 1978 se mladému páru narodila zdravá holčička jménem Devon. Jim měl šanci ji vidět a dát jí sbohem, protože ji sám nemohl vychovávat. V té době si myslel, že svou dceru již nikdy neuvidí. Své dceři řekl, že ji miluje a jednou se s ní znovu shledá. Potom se rozloučil a nechal personál nemocnice, aby dítě předali do adoptivní rodiny.

https://parentingisnteasy.co/

Všechny snahy vedly do slepé uličky

Dalších 30 let se snažil najít svou ztracenou dceru. Veškeré pátrání ale vedlo k falešným informacím. Nakonec v roce 2013 našel na Facebooku ženu jménem Nicole Stefanick. Jim okamžitě poznal podle fotografie, že je to jeho dcera. Vypadala totiž jako přesná kopie své matky. Na sociálních sítích Nicole oslovil. Velmi brzy se setkali osobně a ani jeden se neubránil slzám.

Čtěte také: Kluk z Kinder čokolády se hodně změnil. Jak teď vypadá?

https://parentingisnteasy.co/

Jim si na první schůzku s dcerou přinesl nejen kytici, ale také náramek, který jí předal. Když se narodila, měla na sobě v nemocnici korálkový náramek. Jim ho vzal a slíbil, že jí ho jednoho dne vrátí. Konečně k tomu měl příležitost, i když mezitím uplynulo 35 let. Vrátil jí ho a Nicole si ho ihned nasadila na ruku.

https://parentingisnteasy.co/

Žena je šťastná, že zná konečně svého pravého otce

Vyrůstat v adoptivní rodině nemusí být jednoduché. I když jsou rodiče velmi hodní a chovají se krásně, dítě nikdy netuší, odkud přišlo a kdo jsou jeho rodiče. Málokdo své dítě hledá, když ho dá k adopci.

https://parentingisnteasy.co/

Jim je velkou výjimkou a Nicole je za to vděčná. Konečně zná svého biologického otce, promluvila si s ním a viděla fotky z doby, kdy se narodila.

Zdroj: parentingisnteasy.co