Když oba odešli z tohoto světa po 70 letech vztahu, drželi se za ruce

Dlouholetá manželství nejsou v současnosti příliš častá. Lidé se během let odcizí a velmi často se rozvedou. Dick Meek a jeho manželka Shirley byli jednou z výjimek. Pár z Ohia byl v manželství neuvěřitelných 70 let. Zemřeli společně na Covid-19 jen tři týdny po oslavení 70. výročí své svatby. Jejich odchod ze světa byl velmi romantický a plný lásky, stejně jako jejich dlouhé manželství.

Reklama
https://www.newsitamea.gr/

Pár zemřel jen pár minut od sebe

„Drželi se za ruce a mámina hlava spočívala na tátově rameni. V pozadí hrála jejich oblíbená hudba. Měli milostný příběh let a pohádkový konec. Jsme zdrceni, ale v míru s vědomím, že jsou spolu navždy,“ uvedla jejich rodina. Jejich příbuzní samozřejmě truchlí, ale nemusí se obávat o zdraví druhého z páru, protože oba odešli společně.

Reklama

Oba manželé se začali cítit špatně koncem prosince. Bylo to jen chvilku po jejich kulatém výročí. Původně si mysleli, že jde pouze o nachlazení. Později se ukázalo, že měli oba dva Covid-19. Dne 8. ledna byli převezeni do nemocnice, protože se jejich stav velmi zhoršoval. Rodina požádala personál, aby dal manžele do stejné místnosti. Naštěstí jim vyhověli.

Pár po sobě zanechat 5 dětí, 13 vnoučat a 28 pravnoučat

Zdravotní stav páru se velmi rychle zhoršoval. Žena zemřela jako první. Sestra položila její hlavu na rameno jejího manžela. Muž zemřel jen o pár minut později s vědomím, že jeho manželka na něj již čeká na druhém břehu. Tento pár ani smrt nedokázala oddělit od sebe. Šli jí vstříc společně a nyní mohou společně trávit celou věčnost.

Reklama
https://www.newsitamea.gr/

Dick a Shirley byli podle rodiny přátelé od dětství. Nakonec se do sebe zamilovali, založili rodinu a tvrdě pracovali na své lásce. Po celé roky se setkávali každý den ve 3 hodiny na rande. Nezáleželo na tom, kde právě byli. Vždy si na sebe udělali čas, i když vychovávali pět dětí. To by mělo inspirovat každého z nás. Právě na vztahu a čas pro sebe jsou velmi důležité prvky každého vztahu.

Zdroj: newsitamea.gr

Reklama