Hasič se odmítá vzdát záchrany malého psa z hořícího domu

Hasiči v Santa Monice v Kalifornii zažívají neustále menší i větší požáry. Vždy jde někomu o život a vždy pečují o to, aby byli v pořádku všichni členové rodiny. Andrew Klein velmi dobře ví, jak důležitý je pro rodinu jejich pes. Proto se rozhodl ho zachránit, i když to nebylo jednoduché a dlouho to vypadalo jako zoufalá snaha. Pro malého psa jménem Marley i jeho rodinu ale bude navždy velkým hrdinou.

https://cz.kristinseale.com/

Záchranu psa náhodou zachytil fotograf

Billy Fernando je portrétní fotograf. Čistou náhodou projížděl kolem domu, který hořel. Všiml si hasičů a jejich oddané práce. A najednou uviděl jednoho hasiče, který nesl něco v náručí. V první chvíli netušil, o co se jedná. Potom si ale uvědomil, že jde o malého pejska. Pes byl uvězněný v domě asi příliš dlouho, protože byl v bezvědomí a nehýbal se.

https://cz.kristinseale.com/

Záchrana malého pejska

Hasič Klein psa položil na zem u obrubníku a začal se záchranou jeho života. Nejdříve mu dal kyslíkovou masku. To bohužel nefungovalo. Marley se stále nehýbal. Po chvilce se hasič rozhodl, že musí přistoupit k lepšímu opatření. A začal psa resuscitovat. V domě bydlela jen majitelka psa společně se svým čtyřnohým přítelem.

Čtěte také: Dvojčata se při první příležitosti po porodu objímají

https://cz.kristinseale.com/
https://cz.kristinseale.com/

Při záchraně seděla jen kousek od něj a dívala se, jak se ho hasič snaží zachránit. Na fotografiích je vidět, že měla obrovský strach. Byla vyděšená, protože to její pes nemusel přežít. Hasič měl také strach, protože to se záchranou nevypadalo dobře a ze zásahu v hořícím domě byl evidentně unavený. Nevzdával se a pokračoval dál.

https://cz.kristinseale.com/

Zázraky se dějí

Záchrana Marley trvala neuvěřitelných 20 minut, než se pes začal trochu hýbat a probouzet z bezvědomí. Marleyho majitelka byla nadšená, že nepřišla o svého přítele a hasič byl také zaručeně rád, že se mu práce podařila. Pes se postupně zlepšil a nějakou dobu po záchraně se dokonce na svého zachránce šel podívat. Musel osobně poděkovat svému hrdinovi a zachránci.

Zdroj: cz.kristinseale.com