Nevěsta mělo obrovské překvapení pro svého budoucího muže!

Všechny nevěsty touží po dokonalém dni, který si budou pamatovat do konce svého života. Chelsie Hill se rozhodla překvapit svého snoubence Jaye Bloomfielda tím, že se projde uličkou k oltáři na vlastních nohou. To je totiž něco, co již nějakou dobu nebyla schopná dělat. Její snoubenec sice překvapení nesnáší, ale tohle překvapení ho přimělo k slzám.

https://twice.hu/

Každá nevěsta chce na své svatbě projít uličkou k oltáři

Stejně jako všechny ostatní nevěsty, Chelsie se chtěla projít uličkou ke svému budoucímu manželovi. Bohužel 29letá žena ochrnula od pasu dolů při autonehodě v roce 2010. Od té doby byla závislá na invalidním vozíku. Svůj příběh a odvahu sdílela na Instagramu s ostatními, aby jim dodala naději a inspirovala je k plnohodnotnému životu.

Od té doby založila v Los Angeles taneční skupinu pro vozíčkáře s názvem The Rollettes. Navíc je aktivní obhájkyní vozíčkářů a na Instagramu má více než 167 tisíc sledujících. Od roku 2014 je ve vztahu se svým (nyní) manželem, 34letým Jayem Bllomfieldem. Pár naplánovat nádhernou svatbu na pláži, ale Chelsie si připravilo jedno velké překvapení.

Čtěte také: Malá holčička získala světový rekord, když se dostala na Mount Everest

Ženich nemohl uvěřit svým očím!

„Chci zdůraznit, že na sezení ve vozíku není nic špatného. Ale vždycky jsem si představovala, jak jdu uličkou. Ne, že by mi moje postižení něco vzalo, ale chtěla jsem to jen cítit a čelit tomu. To pro mě bylo opravdu velmi důležité,“ řekla nevěsta na sociální sítí. Nakonec dokázala dojít až k oltáři a ženich nemohl být šťastnější, když ji viděl kráčet uličkou.

Využila výztuh na nohy a chodítko, aby mohla k oltáři dojít. Po jejím boku šel její otec. Velmi pomohly také speciálně ušité šaty s odepínatelnou sukní. Ženich stál nějakou dobu zády. Když se otočil a uviděl jí, spadla mu čelit. Byl naprosto v šoku a neudržel slzy na uzdě. Jejich shledání u oltáře bylo velmi emotivní a nezapomenutelné pro všechny zúčastněné.

@ashabailey_

she said she dreamed of the day she’d look her husband in the eye on their wedding day, and she did that 🥺

♬ In This Shirt – The Irrepressibles

Zdroj: twice.hu