Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Rozpad vztahu a boj o péči o dceru

Na začátku září překvapila veřejnost zpráva o rozchodu mezi mediálním magnátem Jaromírem Soukupem a populární influencerkou Agátou Hanychovou. Zpočátku se zdálo, že se rozcházejí v mírových podmínkách a že se dohodnou ohledně péče o svou nezletilou dceru Rózu.

Konflikt o zobrazení dítěte na sociálních sítích

Avšak, brzy po vyhlášení rozchodu se ukázalo, že jejich vztah je ve skutečnosti v napjaté situaci a směřuje k soudu. Agáta Hanychová náhle přestala sdílet fotografie a videa své dcery Rózy na svém Instagramu. Omezení sdílení dítěte vysvětlila tím, že Jaromír Soukup si to nepřeje.

Ignorování zákazu a následky

Tento zákaz však influencerka nedodržovala, a dokonce pořádala videa a fotografie svého dítěte na sociálních sítích. Tato kroky přišly právě den poté, co se Jaromír Soukup vyjádřil ke svému rozchodu v rozhovoru pro svůj vlastní týdeník Sedmička.

Čtěte také: Koupil kolegovi masáž se „šťastným koncem“, ten však netušil co ho po pár minutách čeká. Tohle všechno zachytila kamera, teď se mu směje celý svět! (VIDEO)

Pohled Jaromíra Soukupa na rozchod

Po měsíci mlčení se Jaromír Soukup konečně rozhodl podělit se s veřejností o svůj pohled na rozchod. V rozhovoru pro časopis Sedmička uvedl, že považuje oznámení rozchodu přes Instagram za nevhodné. Vysvětlil, že žádal o zdrženlivost, aby se o důvodech jejich rozchodu nemluvilo.

Soukup také uznal, že pracovní povinnosti mu zabírají mnoho času, což může mít negativní vliv na vztah. Přiznal také, že poslední dva měsíce zápasil s těžkými zdravotními problémy, což mohlo přispět k rozpadu vztahu.

Možná změna v situaci

Po tomto přiznání Agáta Hanychová může usoudit, že se situace uklidnila a že může být ochotna spolupracovat s Jaromírem Soukupem ohledně péče o jejich dceru Rózu.