Dobrých receptů není nikdy dost. Po tom, jak jsme Vám přinesli recept na domácí termix, ukážeme si další skvělý recept na domácí Pribináček.
Reklama
Co budete potřebovat
- 500 g bílého jogurtu
- 1/3 šálku kysané smetany
- 1/2 šálku hnědého cukru
- 1 polévkovou lžíci želatiny
- 1/2 vanilkového cukru
Jak na to?
Připravíme si želatinu, podle instrukcí, které najdeme na obalu. Necháme ji nabobtnat a zahřejeme, ale nepřivede do bodu varu. Jogurt si smícháme se zakysanou smetanou a cukrem. Mixérem směs mícháme přibližně 3 minuty a přidáme hotovou želatinu. Směs znovu důkladně promícháme.
Pribináčik přelijeme do mísy a necháme ho ztuhnout v chladničce. Vychlazený Pribináček můžeme dochutit podle vlastní chuti například nastrouháním čokolády či přidáním ořechů.[hana-code-insert name=’google‘ /]
Dobrou chuť!
Reklama