Reklama
Podívejte se na skok do tropů! Je to drahé? My Vám dnes tuto návštěvu umožníme! Přinášíme Vám recept na famózní dezert ala Piňa Colada! Co více, budeme ho servírovat v nádherných dózičkách, díky čemuž nepůjde jen o chutný dezert, ale také o designový prvek, který zaujme již na první pohled!
Chystáte-li na jaře a v létě nějaké ty grilovací party, pak Vám doporučujeme připravit i tuto pochutinu, která zaujme každého!
Co budete potřebovat?
- 3 šálky jemně rozdrcených grahamových krekrů
 - 12 PL másla, rozpuštěného
 - 2 plechovky ananasu, najemno nasekaného
 - 2 šálky smetany
 - 230 g smetanového sýra
 - 1 PL cukru
 - 1/2 šálku neslazeného strouhaného kokosu, opečeného
 
[hana-code-insert name=’google‘ /]Jak na to?
- Ve velké misce si nejprve smíchejte rozmačkané grahamové krekry s máslem a důkladně promíchejte. Tato směs bude tvořit první vrstvu!
 - V pánvi si při střední teplotě zahřejte najemno nasekaný ananas, cca 15 minut. Měla by Vám vzniknout chutná anasová směs, která bude tvořit druhou vrstvu.
 - Poslední třetí vrstvu bude tvořit krém. Nejprve si vyšlehejte smetanu ke šlehání, kterou poté opatrně smíchejte s krémovým sýrem a cukrem.
 - Připravte si 4 dózičky a ty začněte pomalu plnit. Začněte grahamovou vrstvou, poté pokračujte anasem a poslední vrstvu by měl tvořit krém.
 - Vrstvěte, dokud nebudou dózičky plné.
 - Na závěr už jen ozdobte opečeným kokosem a podávejte.
 

Dobrou chuť přejeme!
Reklama