Honí Vás mlsná a rádi byste si dali nějakou tu dobrůtku k nedělnímu filmu, ale Vaše postava Vás znepokojuje? S tímto receptorem si však budete moci vychutnávat svůj oblíbený film bez jakýchkoliv výčitek a bez nadměrného množství mouky. Kromě toho je tento recept na přípravu velmi rychlý a jednoduchý. Pokud jsem Vás zaujala, tak pokračujte dále ve čtení!
[hana-code-insert name=’google‘ /]Co budete potřebovat?
- 1 šálek mandlové mouky
- 1/3 šálku kokosové mouky
- 3/4 strouhaného parmezánu
- 2 KL prášku na pečení
- 6 stroužků česneku
- 1 PL sušené petrželové natě
- 6 vajec
- 1/3 šálku kokosového oleje
Jak na to?
Trouba si předehřejte na 200°C a plech si vyložte pečícím papírem. Ve velké misce smíchejte kokosovou a mandlovou mouku, prášek do pečiva, parmezán a sušenou nať petrželky.
V menší misce si smíchejte vejce s kokosovým olejem a přidejte nakrájený česnek. Přidejte tuto hmotu do připravené směsi, promíchejte a nechte stát 2-3 minuty.
Pomocí polévkové lžíce si vytvořte na talíři kopce, které pak rozmáčknete. Dle Vaší chuti je můžete posypat parmazánem.
Česnekovo-sýrové pagáče pečte dozlatova, cca 15-20 minut.
[hana-code-insert name=’Dole‘ /]Dobrou chuť!