Máme tu další výborný fit recept. Česnekové pagáče bez mouky!

Honí Vás mlsná a rádi byste si dali nějakou tu dobrůtku k nedělnímu filmu, ale Vaše postava Vás znepokojuje? S tímto receptorem si však budete moci vychutnávat svůj oblíbený film bez jakýchkoliv výčitek a bez nadměrného množství mouky. Kromě toho je tento recept na přípravu velmi rychlý a jednoduchý. Pokud jsem Vás zaujala, tak pokračujte dále ve čtení!

Reklama

[hana-code-insert name=’google‘ /]Co budete potřebovat?

  • 1 šálek mandlové mouky
  • 1/3 šálku kokosové mouky
  • 3/4 strouhaného parmezánu
  • 2 KL prášku na pečení
  • 6 stroužků česneku
  • 1 PL sušené petrželové natě
  • 6 vajec
  • 1/3 šálku kokosového oleje

Jak na to?

Trouba si předehřejte na 200°C a plech si vyložte pečícím papírem. Ve velké misce smíchejte kokosovou a mandlovou mouku, prášek do pečiva, parmezán a sušenou nať petrželky.

V menší misce si smíchejte vejce s kokosovým olejem a přidejte nakrájený česnek. Přidejte tuto hmotu do připravené směsi, promíchejte a nechte stát 2-3 minuty.

Pomocí polévkové lžíce si vytvořte na talíři kopce, které pak rozmáčknete. Dle Vaší chuti je můžete posypat parmazánem.

Reklama

Česnekovo-sýrové pagáče pečte dozlatova, cca 15-20 minut.

[hana-code-insert name=’Dole‘ /]Dobrou chuť!

Reklama