Milují Vaše děti kinder mléčné řezy? Pak Vás i je jistě potěší tento domácí recept!

Kdo by nemiloval kinder mléčné řezy? Lehký a chutný dezert, který většině z nás připomíná dětství a naše ratolesti ho přímo zbožňují. Jediným problémem je, že u těch kupovaných jsou přidány do jejich složení různá éčka, která poškozují naše tělo. My Vám proto přinášíme recept na domácí mléčné řezy, které nemusí být dochuceny žádnými konzervačními látkami a přitom chutnají skvěle.

Reklama

[hana-code-insert name=’google‘ /]Co budete potřebovat?

Na těsto:

  • 3 větší vejce
  • 3 PL třtinového cukru
  • 1 PL kokosového oleje
  • 5 PL polohrubé mouky
  • 3 PL kakaa
  • 1 ČL prášku do pečiva

Na krém:

  • 100 g másla
  • 4 PL práškového třtinového cukru
  • vanilkový cukr
  • 250 g jemného tvarohu
  • 200 g zakysané smetany
  • NutsUP Med a kokosový olej

Jak připravit arašídovo-mléčné řezy?

1. Nejprve si vyšlehejte vajíčka s cukrem na jemnou hustou pěnu. Poté přidejte lžičku kokosového oleje, kakao s moukou a kypřící prášek. Vše přidávejte postupně a důkladně míchejte, ať Vám vznikne hladké husté těsto.

Reklama

2. Poté vylijte připravené těsto na plech vystlaný pečicím papírem. Nelekněte se, vrstva těsta bude velmi tenká. Pečte v předehřáté troubě při teplotě 175°C cca 10 minut.

3. Poté dejte korpus vychladit a připravte si krém. Nejprve vyšlehejte máslo s cukrem. Pak přidejte tvaroh a zakysanou smetanu. Všechno důkladně promíchejte a dolaďte dle chuti.

4. [hana-code-insert name=’Dole‘ /]Vychlazený korpus poté rozdělte na dvě poloviny a na jednu z nich rovnoměrně navrstvěte krém. Druhou poté potřete NutsUP Medem & Kokosovým olejem. Vrstvy korpusu spojte a nechte vychladit v chladničce po dobu nejméně 2 hodin, nejlépe celou noc.

Dobrou chuť přejeme!

Reklama