Upřímně, zkoušeli jste už někdy doma vyrábět tatarskou omáčku? Ve skutečnosti je to totiž velmi jednoduché a jestli jste dávali přednost té kupované, tak teď určitě změníme Váš názor!
Reklama
Co budete potřebovat?
- 2 uvařená vejce
- 2 dcl mléka
- 2-3 kyselé okurky
- 1 cibuli
- 1 ČL horčice
- 1 ČL octa
- špetku soli, cukru a mletého koření na dochucení
- olej (dle toho, jak hustou chceme tatarku)
[hana-code-insert name=’google‘ /]Jak na to?
- Nejprve si uvařte vajíčka natvrdo.
- Okurky si pokrájejte nadrobno.
- Vezměte všechny suroviny kromě oleje a dejte je do mixéru, kde je rozmixujte na jemnou směs.
- V průběhu mixování můžete přilévat olej, ale s mírou!
- Dochucujte vždy až na závěr!
Dobrou chuť přejeme!
Reklama