Nikdy jsem neměla sekanou moc ráda, ale jakmile mi kamarádka poslala tento recept, tak jsem ji začala milovat!

Milujete maso? A co takhle sekanou? My vám přinášíme výborný recept na sekanou, kterou si zamiluje celá vaše rodiny. Sekaná je pokrm z mletého masa a je poslední dobou
stále více oblíbená. Pojďme se tedy podívat jak si tuto dobrotu udělat doma.

Reklama

Ingredience:

  • 1/4kg mletého hovězího masa
  • 1/4kg mletého vepřového masa
  • cibule
  • 2 vejce
  • mrkev
  • 30ml olivového oleje
  • majonéza
  • strouhanka
  • mletý koriandr
  • sušená bazalka
shutterstock.com

Postup:

Cibuli a mrkev si nakrájíme na kostičky a dáme na pánev. Pečeme dozlatova a mezi tím si v misce smícháme oba druhy mletého masa.
Nadále okořeníme a osolíme.
Vejce spolu se strouhankou a majonézou a tuto směs přidáme k mletému masu spolu i s cibulkou a mrkví. Nyní stačí sekanou pouze dokonale
promíchat a vytvarovat ho do klasické rolády. Potom vložíme sekanou do trouby na 180% a pečeme hodinu.

Reklama

Tento recept jsme sami vyzkoušeli a opravdu je výborná. Jedná se o jednu z nejlepších sekaných. Tak pokud i vám natolik zachutná, můžete nám poslat do komentářů fotky svých sekaných.

Reklama