Nevíte co na večeři? Zkuste Brambory s česnekem, smetanou a sýrem. Je to bomba!

Zdravíme všechny příznivce rychlých receptů. Žijeme ve světě, kde se každý snaží vše uspěchat a volného času dosti ubývá.
My vám právě z tohoto důvodu přinášíme rychlé recepty na večeře, obědy, snídaně. Dnes jsme si pro vás připravili něco
nového. Jedná se o brambory pečené v troubě s česnekem, smetanou a sýrem. Zkuste tedy i vy tento skvělý recept a postněte
nám fotografie vašich výtvorů do komentářů. Pojďme se tedy podívat na ingredience a jednoduchý postup.
Ingredience:

Reklama

5ks brambor
100g másla
5 lžic strouhaného parmezánu
3 stroužky česneku
trocha nasekané petrželky
lžíce zakysané smetany

[hana-code-insert name=’Dole‘ /]

Postup:

Umyjeme si pořádně brambory, nakrájíme je na měsíčky nebo plátky podle libosti a naskládáme je na pánev a zalijeme
vodou. Brambory vaříme do měkka. Potom si připravíme pomazánku z česneku. Nastrouháme česnek a smícháme s měkkým máslem,
ochutíme a přidáme parmezán s petrželkou. Nakonec zjemníme zakysanou smetanou. Uvařené měkke brambůrky si vyskládáme
na plech s pečícím papírem a potřeme je česnekovou pomazánkou. Pečeme v troubě na 220 stupňů po dobu 15 minut.Dobrou chuť!

 

Reklama