Tento alobalový trik využijete vždy, kdy je potřeba rychle připravit pohoštění, nebo večeři

Reklama

Následující nápad je skvělý, když potřebujete rychle něco připravit na večeři nebo pro nečekanou návštěvu. Tento trik s alobalem je velice užitečný a mnohem lepší než příprava obložených chlebíčků. Protože zatímco chlebíčky byste museli zdlouhavě chystat, naše vychytávka vám zabere pouze několik okamžiků. A použít na ni můžete to, co zrovna máte po ruce – šunku, salám, slaninu nebo cokoliv jiného.

Co budete potřebovat?

Na přípravu tohoto velice chutného pohoštění budete potřebovat:

  • toastový chléb (množství podle počtu strávníků),
  • alobal,
  • šunka, sýr, slanina, klobása či cokoli jiného, co zrovna máte v lednici,
  • 1 sklenice mléka,
  • 1 vejce.

Jak postupovat?

  1. Z alobalu si připravíme misku, do které se vleze toastový chléb.
  2. Do takto připravené misky skutečně toastový chléb vložíme a mezi jednotlivé plátky vkládám přísady, které máme po ruce – šunku, sýr, slaninu, klobásu atd.
  3. Vejce rozšleháme v mléce a touto směsí zalijeme toastový chléb.
  4. Přikryjeme druhým plátem alobalu a zapečeme na 180 °C po dobu 15 minut.
  5. Podáváme ještě teplé.
Reklama