6 tipů pro horké sendviče k snídani

[hana-code-insert name=’Nahore‘ /] 57886046_3da50ac0130e55_680

Reklama

2. Horký sendvič „rychlovka“

Budeme potřebovat: 3-4 ks párek, 1 ks rajče, 2 stroužky česnek, 1 lžíce majonéza, 3 lžíce kečup, 10 plátků chleba, 100 g tvrdý sýr, podle chuti čerstvé bylinky, sůl, pepř

Párek, rajčata nakrájíme na malé kostičky a v misce promícháme. Přidáme bylinky dle vlastního výběru, jemně osolíme a opepříme, přidáme prolisovaný česnek, kečup, majonézu. Vše jsme důkladně promícháme. Sýr nastrouháme na hrubém struhadle. Připravíme si plátky chleba, natřeme je připravenou nádivkou a posypeme strouhaným sýrem. Chlebíčky ukládáme na plech, který jsme vystlali pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů cca 15 minut.

DALŠÍ RECEPT NA TŘETÍ STRANĚ ➔

[hana-code-insert name=’Dole‘ /]

Reklama
Pokračování článku na další stránce