6 tipů pro horké sendviče k snídani

4. Klobáskový horký sendvič

Reklama

Budeme potřebovat: 1 ks vejce, 1 lžíce majonéza, 1 lžička rajčatový protlak, 1 ks klobása, 20 g tvrdý sýr, chléb, bylinky dle vlastního výběru

Vajíčko, majonézu a rajčatový protlak promícháme. Klobásu a tvrdý sýr nakrájíme na malé kostičky. Chlebíček umístíme na plech, který jsme vyložili pečícím papírem, potřeme ho připravenou směsí majonézy, vajíčka a protlaku. Poklademe klobásku a sýr. Zapečeme v troubě při teplotě 220 stupňů, dokud se sýr nerozpustí.

DALŠÍ RECEPT NA PÁTÉ STRANĚ ➔

[hana-code-insert name=’Dole‘ /]


Reklama
Pokračování článku na další stránce