6 tipů pro horké sendviče k snídani

[hana-code-insert name=’Nahore‘ /]
5. Horké snídaně „líná pizza“

Reklama

Budeme potřebovat: 1 ks sendvič, 250 g tvrdý sýr, 300 g vařená klobása, 2 ks rajče, 4 lžíce majonéza, 4 lžíce kečup, bylinky podle chuti

Sendvič nakrájíme na tenké plátky (cca 1 cm tlusté). Vařenou klobásu a tvrdý sýr nastrouháme na hrubém struhadle. Pokud se vám nedaří nastrouhat vařenou klobásu, nakrájejte ji na úplně malé kousky. Ke klobáse a sýru přidáme majonézu, kečup a vymícháme jednotnou hmotu. Rajčata nakrájíme na kolečka. Připravíme si sendvič, který potřeme připravenou směsí klobásy, sýra, majonézy a kečupu, poklademe kolečka rajčat a dáme zapéct do trouby. Pečeme cca 15- 20 minut při teplotě 200 stupňů.

Reklama
Pokračování článku na další stránce