Nečekaná smrt Vlasty Zahrádky (†59). Zpěvák měl naplánované koncerty, na které se už bohužel nedostaví!

Tragická zpráva o náhlé smrti milovaného českého hudebníka Vlasty Zahrádky zasáhla celý hudební svět. Zemřel pouhé tři dny před plánovaným koncertem. Jeho nečekaná smrt ve věku pouhých 59 let hluboce zasáhla nejen jeho fanoušky a kolegy, ale také blízké přátele, kteří s ním měli v nadcházejících dnech vystupovat. Zahrádka byl známý svou vášní pro hudbu a nezdolnou kreativitou, která se odrážela v jeho bohaté umělecké tvorbě.

Reklama
Facebook

Úspěšná hudební dráha Vlasty Zahrádky

Vlasta Zahrádka byl nepřehlédnutelnou postavou české hudební scény již od osmdesátých let minulého století. Jeho hudební talent a kreativita se projevily v řadě úspěšných projektů, v nichž působil jako zpěvák, skladatel a multiinstrumentalista.

Reklama

Působení ve skupině Carmen

Jedním ze Zahrádkových nejznámějších angažmá byla skupina Carmen, s níž dosáhl řady úspěchů a popularity. Jako člen této kapely se podílel na tvorbě nezapomenutelných hitů a koncertních vystoupení, která oslovila široké publikum.

Skupina Pop Killers a ZaHRaDa

Kromě Carmen se Zahrádka angažoval také v dalších hudebních uskupeních, jako byly Pop Killers nebo ZaHRaDa. V těchto formacích uplatnil svůj mimořádný hudební talent a přispěl k jejich uměleckému profilu.

Reklama

Plánovaný koncert v Postřižinském pivovaru

Zahrádka se těšil na společné vystoupení se zpěvačkou Jitkou Boho, které se mělo konat 1. června v Postřižinském pivovaru. Tato akce měla být oslavou sedmdesátých narozenin jeho přítele, frontmana kapely ALBAND Jardy Kronka.

Facebook

Hluboký smutek kolegů a fanoušků

Zpráva o Zahrádkově úmrtí vyvolala vlnu hlubokého zármutku mezi jeho kolegy a fanoušky. Řada z nich se na sociálních sítích vyjádřila ke svému vztahu s tímto talentovaným hudebníkem. Jednou z těch, kdo Zahrádku hluboce oplakávala, byla zpěvačka Jitka Boho. S Vlastou Zahrádkou měla naplánované společné vystoupení v Třebíči, o kterém se už nemohlo uskutečnit. Zahrádkův blízký přítel Petr Bende také vyjádřil své hluboké zarmoucení nad ztrátou tohoto talentovaného hudebníka, s nímž sdílel řadu společných zážitků a tvůrčích plánů.

Zdroj: Extra.cz

Reklama