Žena kvůli lásce k partnerovi zhubla 20 kilo!

Susie se stala obrovskou inspirací pro mnoho žen z celého světa. Dokázala to jen jediným způsobem. Ve svém pokročilém věku totiž zhubla 20 kilogramů. Udělala to, protože zabředla do špatného životního stylu a hodně přibrala. Potom se rozvedla a přestěhovala se na vesnici. Netušila, že by se její život mohl ještě někdy změnit razantním způsobem. Když ovšem potkala v kostele Barryho Philipse, všechno se změnilo.

Reklama

Nový vztah jí zachránil

Susie potkala Barryho, který byl o 10 let starší než ona. Na první pohled se jeden druhému zalíbili. „Bláznivě jsem se do něj zamilovala. Ale já jsem byla tak tlustá! Samozřejmě, že jsem nemohla dopustit, aby mě viděl bez oblečení v tomhle stavu. Nechala jsem ho, aby se o mě staral, zatímco jsem aktivně hubna,“ řekla 74letá žena. Její nezdravý životní styl ihned vyletěl z okna, protože se chtěla líbit svému novému příteli. To pro ni bylo v tu chvíli nejdůležitější na světě.

Reklama
zinoti.lt

Žena se rozhodla, že s tím něco udělá

Cigarety, káva, pečivo, hranolky i brambůrky museli pryč z domu. Susie přešla na zdravou stravu plnou ovoce, zeleniny, vlákniny a bílého masa. Začala také cvičit jógu a pilates. Na intenzivní a náročné posilování je již příliš stará a z formy, ale tato dvě cvičení jí hodně pomohla k jejímu současného vzhledu. Tohle všechno dělala jen z lásky. Byla neuvěřitelně zamilovaná a nechtěla, aby ji Barry viděl tak tlustou. Proto změnila svůj život od základu.

zinoti.lt

Její proměna je neuvěřitelná

Když její hmotnost klesla o 20 kilogramů, pozvala konečně Barryho k sobě domů. Sama řekla, že tohle je její poslední šance na štěstí. V jejím věku už další pravděpodobně nedostane. Tito dva senioři jsou zamilovaní až po uši a Susie pokračuje se zdravou stravou i cvičením. Vypadá mnohem lépe a cítí se mladší. K tomu jí pochopitelně pomáhá také láska. Její proměna se stala velkou inspirací a důkazem, že pro lásku je možné udělat naprosto cokoli.

Zdroj: zinoti.lt

Reklama