Pergnerová prozradila co se stalo během návštěvy Michaela Jacksona v Praze! Málem to stálo život malého chlapce!

Tereza Pergnerová, známá hvězda televizních pořadů 90. let, měla tu čest setkat se s mnohými legendami hudební scény během své kariéry. Mezi nimi byl i sám Michael Jackson, jehož dlouho očekávaná návštěva České republiky však skončila tragédií. V exkluzivním rozhovoru Pergnerová poprvé promluvila o této bolestné události, která se odehrála v době, kdy doprovázela Jacksona během jeho pobytu v Praze. Její svědectví odhaluje nejen dramatické okolnosti nehody, ale také to, jak tento smutný incident ovlivnil samotného krále popu.

reklamy

Setkání s králem popu

Jako moderátorka pořadu Eso měla Tereza Pergnerová příležitost potkávat a pracovat s mnohými hudebními hvězdami. Mezi nimi nechyběl ani charismatický Michael Jackson, který v té době přijel do České republiky na dlouho očekávanou návštěvu. Pro Pergnerovou to bylo vzrušující setkání s jednou z nejslavnějších osobností světové hudby. Kromě profesionální spolupráce měla Pergnerová také možnost setkat se s Jacksonem v soukromí. Oba si prý spolu dokázali i popovídat a navázat bližší osobní kontakt, než by se dalo očekávat.

Tragická nehoda

Ačkoliv setkání s Michaelem Jacksonem bylo pro Terezu Pergnerovou vzrušující a příjemné, celá událost byla poznamenána tragickou nehodou, ke které došlo během jeho pobytu v Česku. Jak sama Pergnerová popisuje, kolona vozidel, která doprovázela Jacksona, bohužel srazila malého chlapce. Ačkoliv samotný Jackson za tuto nehodu jistě nemohl, Pergnerová zdůrazňuje, že to byla velmi bolestná událost. O nehodě se veřejnost nikdy nedozvěděla, podařilo se ji utajit! Pergnerová potvrzuje, že o neštěstí neinformovala v té době ani televize, ani tisk. Událost tak zůstala poměrně utajená a širší veřejnost se o ní nedozvěděla.

Jacksonova reakce

Podle Pergnerové se Jackson velice trápil kvůli tomu, co se stalo. Zajímal se o zdravotní stav chlapce a dokonce měl údajně tajně navštívit nemocnici, kde byl zraněný chlapec ošetřován.

Pergnerová dnes

Ačkoliv od této tragické události uplynuly již roky, Tereza Pergnerová se k ní stále občas vrací ve svých vzpomínkách. Její kariéra se od té doby výrazně posunula a dnes se věnuje novým projektům.

Nový pořad na Filipínách

Nedávno Pergnerová natáčela nový pořad na Filipínách, kde se zaměřuje na pozitivní příběhy a hledání cesty k sobě samému. Slibuje, že diváci se mohou těšit na nádherná prostředí a inspirativní témata. Vedle své profesní dráhy se Pergnerová věnuje také svému soukromému životu. Nedávno promluvila i o svém synovi Samuelovi, který v současnosti pracuje v Rakousku.

Zdroj: Ahaonline.cz

reklamy