Osobnost a charakter člověka ovlivňuje i čas, ve kterém se narodí! Podívejte se, zda to platí i u Vás!

Narodit se v určitý čas dne není náhoda – každá hodina má svou jedinečnou energii a vliv na naši osobnost. Astrologie nám může odhalit mnoho zajímavých informací o našem charakteru a předurčení, když vezmeme v úvahu přesný čas našeho příchodu na svět. Pojďme se společně ponořit do fascinujícího světa časově determinovaných osobnostních profilů a odkrýt tajemství, která nám vesmír zanechal v okamžiku našeho narození.

Reklama

První období: Zdroj poznání a moudrosti (00:00 – 04:00)

Jedinci narození mezi půlnocí a čtvrtou hodinou ranní jsou považovaní za nositele hlubokých znalostí a vnitřní moudrosti. Jejich schopnost proniknout k jádru věci a úspěšně „prodat“ své myšlenky téměř komukoli je pozoruhodná. Tato doba je pod vlivem Merkura, planety komunikace a intelektu, což se odráží v analytických dovednostech a mistrné rétorice těchto jedinců.

Reklama

Ve vzdělávacím systému vynikají a ve společnosti cizích lidí se cítí jako ryba ve vodě. Milují dialog a sdílení informací. Zároveň jsou vynikajícími organizátory a pečlivě zacházejí s financemi, což je dáno vlivem Venuše v rozmezí od 2. do 4. hodiny ranní. Tito lidé mají smysl pro krásu, umění a pohodlí, a jsou velmi loajální ve svých vztazích.

Shutterstock

Druhé období: Vytrvalost a odhodlání (04:00 – 08:00)

Osobnosti narozené ve druhém úseku dne, mezi 4. a 8. hodinou, jsou charakteristické svou vytrvalostí a cílevědomostí. Tato energie je formovaná vlivem dvou odlišných planet – Marsu a Neptunu.

Reklama

Jedinci narození mezi 4. a 6. hodinou mohou být poněkud agresivní a okázalí, což je dáno vládou Marsu. Jejich kariéra často dobře prosperuje, ale v osobním životě potřebují silného a odhodlaného partnera, který je udrží v rovnováze.

Naproti tomu ti, kteří spatřili světlo světa mezi 6. a 8. hodinou, jsou ovlivněni Neptunem. Mají hluboký vnitřní svět a silné pochopení pro pocity druhých. Ve vztazích se mohou chovat nepředvídatelně a jejich činy mohou být těžko vysvětlitelné.

Třetí období: Ambice a úspěch (08:00 – 12:00)

Osobnosti narozené v třetím časovém úseku, od 8 do 12 hodin, jsou charakteristické svou ambiciózností a vysokým potenciálem pro životní úspěch. Tuto energii formují vlivy planet Uran a Saturn.

Jedinci narození mezi 8. a 10. hodinou, pod patronací Urana, mají spoustu přátel a často zastávají neformální vůdčí role ve společnosti. Jsou přátelští a nesnášejí lži. Naopak ti, kteří přišli na svět mezi 10. a 12. hodinou, pod vlivem Saturna, často zastávají vedoucí pozice a mají velkou autoritu. Jejich kariéra je velmi úspěšná, ale na úkor osobního života.

Čtvrté období: Zvědavost a služba druhým (12:00 – 16:00)

Lidé narození ve čtvrtém časovém úseku, od 12 do 16 hodin, jsou charakterističtí svou zvědavostí a touhou po učení a objevování. Jejich energii ovlivňují planety Jupiter a Pluto.

Ti, kteří přišli na svět mezi 12. a 14. hodinou, pod vlivem Jupitera, mohou být špatnými studenty, ale skvělými učiteli. Naproti tomu jedinci narození mezi 14. a 16. hodinou, pod ochranou Pluta, mají neuvěřitelné charisma a rádi pomáhají druhým. Jsou velmi sexy a přitahují partnery podobného ražení.

Páté období: Aktivita a hledání nového (16:00 – 20:00)

Osobnosti narozené v pátém časovém úseku, od 16 do 20 hodin, jsou charakteristické svou aktivitou, dynamikou a touhou po objevování nového. Tuto energii formují planety Venuše a Merkur.

Jedinci narození mezi 16. a 18. hodinou, pod vlivem Venuše, mají buď pohádkové štěstí, nebo jsou úplnými poraženými. Jsou romantické povahy a snadno navazují kontakty. Naproti tomu ti, kteří spatřili světlo světa mezi 18. a 20. hodinou, pod patronací Merkura, jsou workoholici se silným zájmem o zdraví. Často se uplatňují v lékařství nebo IT.

Shutterstock

Šesté období: Vůdcovství a rodinné zázemí (20:00 – 00:00)

Osobnosti narozené v posledním časovém úseku dne, od 20 do 24 hodin, jsou charakteristické silným charakterem a přirozeným vůdcovským potenciálem. Tuto energii formují planety Slunce a Měsíc.

Jedinci narození mezi 20. a 22. hodinou, pod vlivem Slunce, mají vášnivou a milující povahu a chovají se jako filmové hvězdy. Naproti tomu ti, kteří přišli na svět mezi 22. a 24. hodinou, pod patronací Měsíce, se vyznačují silným rodinným cítěním a snahou pečovat o druhé. Mají nad lidmi obrovskou moc.

Tak jak se vám líbí popis vaší osobnosti na základě času vašeho narození? Doufám, že jste v něm našli alespoň částečnou pravdu a inspiraci pro další zamyšlení nad svou jedinečností. Nezapomeňte sdílet tento fascinující příspěvek s ostatními a nechat se překvapit jejich osobnostními profily!

Zdroj: iRecept.cz

Reklama