Eva Perkausová se po půl roce vrátila na televizní obrazovky! Chyběl mi ten adrenalin z živého vysílání!

Po půl roce strávené se svými dvěma malými syny, se známá česká moderátorka Eva Perkausová opět vrátila na televizní obrazovky. Přestože se těšila, až se potká se svými kolegy a diváky, přiznává, že její návrat nebyl zcela jednoduchý. „Byla jsem trochu nervózní, protože jsem se po delší pauze chtěla setkat jak s kolegy, tak i s diváky,“ říká Eva Perkausová v exkluzivním rozhovoru pro ShowTime.

Reklama

Adrenalin před obrazovkou je nezbytný

Jak sama Perkausová přiznává, patří k těm typům lidí, kteří potřebují adrenalin. „Já jsem ten typ, který adrenalin potřebuje a adrenalin před obrazovkou je vždycky. Je to živé vysílání,“ říká s nadšením. Moderování zpravodajství pro ni znamená nejen výzvu, ale i nutnou dávku adrenalinu, bez které by si svou práci nedokázala představit.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Reklama

Návrat do práce po mateřské dovolené

Ačkoliv si Eva Perkausová užívala čas strávený se svými syny, přiznává, že jí chyběl pocit adrenalinu z živého vysílání. „Byla jsem trochu vystresovaná, ale na druhou stranu to potřebovala,“ vysvětluje moderátorka, která se těšila na obnovení své profesní kariéry.

Nejoblíbenější místo odpočinku – kadeřnický salon

I když se Perkausová věnuje náročné práci moderátorky, nezapomíná na důležitost odpočinku a relaxace. Jak sama přiznává, jejím aktuálně nejoblíbenějším místem odpočinku je kadeřnický salon. „Protože mám dva malé syny, nemám moc volného času. Takže kadeřnický salon je pro mě nyní tím nejlepším místem, kde mohu trochu zpomalit a načerpat nové síly,“ říká.

Zkušenosti z předchozích let

Perkausová má za sebou bohaté zkušenosti v moderování. Před svou mateřskou dovolenou působila jako moderátorka zpravodajství na CNN Prima News, kde si vybudovala silnou fanouškovskou základnu. Její profesionální přístup a charismatický projev ji proslavily v celé České republice.

Zdroj: Zivot.org

Reklama