Americká zpěvačka zpívala národní hymnu před zápasem pod vlivem alkoholu! Po incidentu se přihlásila na odvykací program.

Zpěvačka Ingrid Andress, známá svou úspěšnou hudební kariérou, zažila nedávno velmi nepříjemnou situaci při zpěvu národní hymny na jedné významné sportovní události. Její výkon měl být pouhým rutinním úkonem, ale místo toho se změnil v noční můru jak pro ni, tak pro přítomné diváky. Tato událost se brzy stala virální senzací na sociálních médiích a vyvolala vlnu kritiky a posměchu. Andress se později omluvila a otevřeně přiznala, že byla v době svého vystoupení pod vlivem alkoholu.

Reklama

Nepovedený úvod národní hymny

Ingrid Andress měla tu čest zpívat národní hymnu na významné sportovní události v texaském Arlingtonu. Zpočátku se vše zdálo být v pořádku a diváci očekávali skvělé a důstojné provedení. Jenže záhy se situace začala vymykat kontrole. Zpěvačka si začala šlapat na jazyk a postupně ztratila rytmus a správné tóny americké hymny. Místo dojemného a uctivého aktu se tak její vystoupení změnilo v pouhé trapné komické číslo.

Reklama

Reakce publika

Zatímco hráči na hřišti se snažili i přes tuto nepříjemnou situaci zachovat důstojné chování a pozorně poslouchat hymnu, diváci v hledišti se již nedokázali udržet a začali se hlasitě smát. Celá scéna tak nabrala zcela nečekaný a nevhodný směr, což zřejmě ještě více znejistilo a vyvedlo z míry samotnou zpěvačku.

View this post on Instagram

A post shared by Ingrid Andress ••• (@ingridandress)

Reklama

Virální video

Celý incident se vzápětí stal virálním hitem na sociálních sítích. Záběry zpackaného zpěvu národní hymny se šířily internetem jako lavina a vyvolaly vlnu pobavených a kritických reakcí. Mnozí fanoušci i média srovnávali toto vystoupení s podobně nepovedením výkonem zpěvačky Roseanne Barr z roku 1990 či Fergie ze zápasu NBA All Star Game v roce 2018.

YouTube

Otevřené přiznání a omluvení

Druhý den po svém nezdařilém vystoupení se Ingrid Andress prostřednictvím sociálních sítí veřejně omluvila. Přiznala, že v době zpěvu hymny byla pod vlivem alkoholu a že to nebyla ona, kdo tam stál. Zároveň se přihlásila do odvykacího programu, čímž dala najevo svou snahu napravit chybu a postavit se zodpovědně ke své závislosti. Toto upřímné a otevřené vyjádření bylo pro mnohé fanoušky a diváky překvapivé a ukázalo Andress v novém světle jako odvážnou umělkyni, která se nebojí přiznat své slabosti.

Zrušené koncerty po incidentu

Tento týden Ingrid Andress oznámila na sociální síti, že v nejbližších dnech absolvuje dva koncerty. Bohužel však po jejím „výkonu“ při zpěvu hymny byly oba tyto plánované koncerty zrušeny. Je zřejmé, že incident s národní hymnou měl vážné dopady na její koncertní program a pravděpodobně i širší kariéru.

YouTube

Zdroj: Idnes.cz

Reklama