Muž se rozhodl od základu změnit svůj život. Jak nyní žije?

Každý z nás má svůj styl života a všichni si představujeme své vysněné bydlení jinak. Den Preiss se jednoho dne rozhodl, že chce svůj život od základu změnit. Dostal se do stereotypu uprostřed města, což mu nevyhovovalo. Místo toho se rozhodl, že odejde od své práce, rodinných povinností a začne úplně jiný život. K tomu patřilo i velmi netradiční obydlí, které si vybudoval.

Reklama
o-wszystkim.com

Život v srdci přírody

Mnoho z nás by chtělo žít někde na samotě u lesa. A někteří lidé tak i žijí. Den se rozhodl jít ještě dál a přestěhoval se přímo do lesa. Nejdřív žil ve velmi dočasném bydlení, ale začal si budovat svůj vysněný domov ve svahu uprostřed lesa. Jedině tam se cítil, že je propojený s přírodou. Navíc tam musí mít úžasný klid a nemá žádné sousedy, což je městě jednoduše není možné.

Reklama
o-wszystkim.com

Celý dům je velmi pečlivě navržený

Den se inspiroval filmem z Pána prstenů a vybudoval si vlastní obydlí pro hobity. Velmi pečlivě navrhl každou místnost i chodbu a nakonec jeho dům vážně připomíná hobití dům. Samotná výstavba měla hodně výzev, ale nakonec se mu podařilo vybudovat krásný domov, ve kterém se cítí svobodný. Jeho dům je vykopaný ve svahu, kolem jsou stromy a místo střechy má prkna pokrytá trávou a mechem.

o-wszystkim.com

Pracuje jen na částečný úvazek

Nikdo z nás se pochopitelně neobejde zcela bez peněz. Den vyměnil svou každodenní práci za občasný částečný úvazek. Tím si vydělá dost peněz na jídlo a zbytek času tráví v lese a ve svém hobitím domově. Podle jeho slov jde o nejlepší rozhodnutí, jaké v životě udělal. Užívá si každý den v krásné a neporušené přírodě, poslouchá zvířata a sleduje přirozený běh přírody.

Reklama
o-wszystkim.com

Muž žije v přírodě podle vlastních pravidel

Tento hobití dům není pro jeho majitele jen obyčejné bydlení. Jedná se o projev svobody, vytrvalosti a kreativity. Zde může žít zcela podle svých pravidel a nemusí se ohlížet na společenské normy. Hodně lidí ho má pochopitelně za podivína, ale to mu nevadí. Strávil mnoho let ve městě a nyní si užívá klidu a harmonie v srdci přírody, kde ho nikdo neruší.

Zdroj: o-wszystkim.com

Reklama