STŘELCI POZOR! Přečtěte si, co si na Vás hvězdy tento týden přichystaly!

Horoskop na týden 19.-25.6.2017

Když se Slunce a Merkur přesunou do citlivějšího sektoru Vašeho grafu, můžete být připraveni čelit určitým problémům, které Vás nějakou dobu držely v šachu. Mohly by to být zážitky z dětství, které vytvořily vzorce, které ovlivňují Váš pokrok v práci nebo v klíčových vztazích. Možná zjistíte, že odraz podobnosti v nich Vám umožní nechat je jít. Poradenství nebo terapie by v tomto okamžiku mohly fungovat stejně dobře, pokud se Vám tato volba bude líbit.

[hana-code-insert name=’google‘ /]Co Vám hvězdy přejí dnes? 

Dnes může být Vaše energie trochu rozptýlená. Ačkoli jsou Vaše dny plné aktivit, stále chodíte spát každou noc s pocitem, že jste nic nedělali. Je na čase začít prioritizovat. Zkoumejte vše, co děláte pro ostatní a zároveň to, co děláte pro sebe. Možná Vás překvapí nerovnováha, kterou jste vytvořili ve Vašem světě. Využijte tento den, abyste udělali věci pro sebe samého místo pro ostatní.

Bude zítřek lepší?

Mnoho lidí má dnes mnoho co říct, ale Vy zjistíte, že budete raději posluchači. Nebojte se tak učinit. Hodně z toho, co se děje kolem Vás, jsou drby, takže se možná nebudete chtít vůbec zapojit. To je pravděpodobně moudrý krok. Udržujte svůj nos čistý a prostě jen absorbujte to, co slyšíte. Nebojte se odfiltrovat cokoli, co se Vám nehodí či nějak nezdá.

Čtěte také: Máme pro Vás pár skvělých vychytávek, které Vám usnadní život.