Herzigová (51) oslnila na červeném koberci v Benátkách svým extravagantním outfitem!

Eva Herzigová, česká modelka světového formátu, se nedávno předvedla na červeném koberci v Benátkách v ohromujícím outfitu, který okouzlil všechny přítomné. Tato ikona krásy a elegance ve svých 51 letech stále dokáže upoutat pozornost a vypadat naprosto úchvatně. Její rozevlátá hříva, zářivý úsměv a sexy model z italského domu Etro ji proměnily v neodolatelnou „tetovanou“ šelmu, která si rázně vykračovala po červeném koberci. Tato událost jen potvrdila, že Eva Herzigová patří mezi nejpůsobivější a nejobdivovanější modelky nejen v České republice, ale i na mezinárodní scéně.

Reklama

Hvězdná kariéra Evy Herzigové

Eva Herzigová je bezesporu jednou z nejslavnějších českých modelek, která dobyla svět. Svou kariéru začala v polovině 90. let, kdy se prosadila na mezinárodním poli a stala se tváří značky Wonderbra. Její ikonická reklama s titulkem „Hello Boys“ způsobila doslova senzaci a upoutala pozornost mnoha mužů po celém světě. Od té doby se její hvězda jen stále více a více vyjasňovala.

Reklama
Instagram evaherzigova

Úspěch na mezinárodní scéně

Herzigová se během své kariéry stala tváří mnoha prestižních značek, jako jsou Victoria’s Secret, Guess nebo Chanel. Pravidelně se objevovala na titulních stránkách světoznámých časopisů, jako jsou Vogue, Elle nebo Cosmopolitan. Její tvář byla k vidění všude a stala se synonymem krásy, elegance a smyslnosti.

Instagram evaherzigova

Sexy model od Etra

Na premiéru francouzského filmu Maria si Eva Herzigová oblékla luxusní model od italského módního domu Etro. Tento sexy a elegantní overal dokonale podtrhl její ženské křivky a díky rozevláté hřívě a zářivému úsměvu se modelka proměnila v neodolatelnou „tetovanou“ šelmu.

Reklama
Instagram evaherzigova

Obdiv a uznání kolegů

Herzigové sexy vzhled a elegance na červeném koberci v Benátkách nezůstaly bez povšimnutí. Modelka Tyra Banksová na sociálních sítích napsala, že je „posedlá“ Evou, a Andrea Verešová přidala řadu žhavých emotikonů. Herzigová tak potvrdila, že i ve svých 51 letech stále patří mezi nejobdivovanější a nejkrásnější modelky.

Instagram evaherzigova

Proměna v jakoukoliv ženu

Jedním z největších talentů Evy Herzigové je její schopnost proměnit se v jakoukoliv ženu. Ať už se jedná o smyslnou a sexy šelmu, elegantní dámu nebo sofistikovanou profesionálku, Herzigová vždy dokáže ztvárnit roli na dokonalost.

Ikona krásy a elegance

I po padesátce je Eva Herzigová stále okouzlující a dokáže ohromit svým vzhledem. Její nádherná tvář, dokonalé tělo a smysl pro styl z ní dělají skutečnou ikonu krásy a elegance, kterou obdivují lidé po celém světě.

Zdroj: Blesk.cz

Reklama