Už jste slyšeli o tomto úžasném triku? Stačí jen dvě polévkové lžíce tohoto zázračného nápoje a budete mít takovou hřívu, jako nikdy dříve!

Jak asi všichni víme, vlasy jsou pro nás ženy velkou doménou. Snažíme se proto o ně pečovat a udržovat je zdravé, pevné a lesklé, díky čemuž často vydáváme nemalé finanční prostředky. Nutno však dodat, že ani muži na tom nejsou o moc lépe. Často i oni mají nemalé komplexy ze svých vlasů, zpravidla z jejich množství. Z těchto a mnoha dalších důvodů Vám proto přinášíme recept, po kterém budou Vaše vlasy růst jako divé.

[hana-code-insert name=’google‘ /]Pakli-že jste v situaci, kdy:

  • Tradiční metody lekářského ošetření Vám nepomáhají.
  • Utrácíte příliš mnoho pěnez za produkty, které nefungují.

Je ten správný čas na to, obrátit se na své předky a sáhnout po osvědčených babských receptech, kde platí „za málo peněz, hodně muziky“.

Trpíte problémem vypadávání a řídnutí vlasů?

Jedním z osvědčených triků, jak podpořit zdravý růst vlasů je jednoznačně přes přírodní preparáty. Osvědčenou babskou radou je pak právě šťáva z cibule a medu. Zní to možná nepěkně, ale efekt to zajisté má! Co více, jedná se o suroviny, které určitě najdete bez problémů doma. To znamená, že nemusíte na nic čekat a recept pro zdravý růst vlasů si můžete připravit hned v pohodlí svého domova.

Čtěte také: Toto musíte vidět na vlastní oči: Shledání muže s jeho psem po třech letech bylo tak dojemnou chvílí, že rozbrečí každého. Když už to vypadalo, že se nikdy nesejdou, stalo se něco úžasného!

Proč právě cibule?

Cibulová šťáva je typická na látku zvanou síra. Právě tato látka dokáže stimulovat vlasové folikuly, a podpořit tak růst vlasů. Nutno dodat, že má i další zázračné účinky, např. může zlepšit krevní oběh.

Síra je nezbytným prvkem pro produkci keratinu a kolagenu, což jsou dvě důležité látky, od nichž se odvíjí zdraví a kvalita vlasů. Z tohoto důvodu můžete slyšet v reklamách „Kupte si kolagenové a keratinové masky.“. Dle studie, zveřejněné v časopise Journal of Dermatology, vyšlo, že účastníci, kterým byla aktivně podávána cibulová šťáva, měli lepší kvalitu vlasů. Zároveň jim daleko rychleji rostly.

Proč právě med?

[hana-code-insert name=’Dole‘ /]Med na druhé straně je užitečný tím, že obsahuje antioxidanty. Právě antioxidanty podporují hladkost a lesklost vlasů.

Máte-li tedy zájem o krásné bohaté vlasy, jako mají slečný v reklamách a časopisech, pak určitě do svého jídelníčku zařaďte tyto dvě suroviny!

Jak si tento zázrak připravit, a jak ho užívat se dočtete ZDE.

Hodně štěstí!