David Prachař o svých dětech: „Věci, které nechci, aby mi ukradly, skrývám a teď už si je zamykám!“

David Prachař, známý český herec, překvapil své fanoušky otevřeným a upřímným vhledem do soukromého života se svými dětmi. V rozhovoru pro talkshow Honzy Dědka, Prachař sdílel své zkušenosti a triky, které používá, aby se vypořádal s „zlodějským“ chováním svých potomků. Jeho drsná, ale laskavá perspektiva na výchovu dětí rezonuje s mnoha rodiči, kteří čelí podobným starostem.

Reklama
Instagram davidprachar59

Prachař a jeho boj s „nenechavým“ potomstvem

Prachař otevřeně přiznal, že musí skrývat a zamykat věci, které nechce, aby mu děti ukradly. „Věci, které nechci, aby mi ukradly děti, skrývám a teď už si je zamykám,“ řekl herec. Doporučuje ostatním rodičům, aby si pořídili domácí trezor, kam mohou ukládat nabíječky a další cenné předměty, které by jinak mohly zmizet.

Reklama

Boj o osobní věci

Prachař také popsal, jak se musí bránit před tím, aby mu děti vzaly jeho vlastní oblečení. „Linda nesnáší, když se ráno otevřou dveře a holky si jdou do její skříně jako pro svoje věci. Já jsem přišel o všechny košile. Měl jsem dvě černé, už je mají děti, tak jsem si dnes vzal poslední bílou. Tu si také ukrývám,“ postěžoval si herec.

Instagram davidprachar59

Děti jako „zloději“

Prachař nešetřil slovy při popisu chování svých dětí. „Děti jsou v podstatě zloději,“ řekl s nadsázkou. Toto prohlášení ukazuje, že i přes lásku k dětem, se Prachař musí potýkat s jejich sklony k přivlastňování si věcí, které jim nepatří.

Reklama

Taktiky pro ochranu majetku

Aby se Prachař vypořádal s tímto „zlodějským“ chováním, vyvinul řadu taktik. Kromě používání trezoru doporučuje rodičům, aby si ukrývali klíče od trezoru na místě, kde je děti nebudou moci najít. „Funguje to, jsem svobodný člověk, vše, co potřebuji mám a vím kde,“ řekl Prachař.

Instagram davidprachar59

Prachařův pohled na výchovu

Přes své frustrující zážitky, Prachař přistupuje k výchově dětí s humorem a nadhledem. Označuje své děti za „zloděje“ s nadsázkou, což naznačuje, že ačkoli se musí potýkat s jejich chováním, stále je miluje a chápe, že je to součástí rodičovství.

Zdroj: Ahaonline.cz

Reklama