Dcera Báry Nesvadbové má jasno! Studuje na Karlově Univerzitě a pracuje v divadle!

Bára Nesvadbová je známá česká spisovatelka, která se těší velké popularitě. Nedávno se však pozornost veřejnosti obrátila na její dceru Bibianu, jejíž život a kariérní kroky vzbudily značný zájem. Bibiana, jejíž otec je politik Karel Březina, se ukázala jako velmi samostatná a cílevědomá mladá žena, která si rychle našla vlastní cestu. Po úspěšném ukončení gymnázia se Bibiana dostala na prestižní Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy, kde nyní bude studovat divadelní vědu. Avšak její ambice nejsou omezeny pouze na akademickou dráhu – Bibiana již nyní pracuje jako garderobiérka v Divadle Na zábradlí, což ji velmi baví a naplňuje.

Reklama

Bibianina cesta k divadlu

Bibiana se již od útlého věku projevovala jako kreativní a talentovaná osoba se zájmem o umění a kulturu. Není tedy překvapením, že se po maturitě rozhodla studovat divadelní vědu na Filozofické fakultě UK. Toto studium pro ni představuje skvělou příležitost prohloubit své znalosti a porozumění divadelnímu světu. Zároveň si Bibiana během studia našla práci v Divadle Na zábradlí, kde působí jako garderobiérka. Tato pozice ji nadchla a poskytla jí cenné praktické zkušenosti v divadelním prostředí.

Reklama
Instagram barbaranesvadbova

Práce v Divadle Na zábradlí

Bibiana si svou práci v Divadle Na zábradlí velmi užívá. Má možnost se podílet na přípravě a realizaci divadelních představení, což pro ni představuje jedinečnou příležitost k rozvoji svých dovedností a porozumění divadelnímu řemeslu. Nedávno dokonce oblékala známou herečku Janu Plodkovou, což ji velmi potěšilo a posílilo její nadšení pro tuto profesi.

Instagram barbaranesvadbova

Vztah s rodinou a přáteli

Bibianina rodina je v této fázi jejího života velmi důležitá. Její matka, spisovatelka Bára Nesvadbová, je na svou dceru velmi hrdá a užívá si s ní čas strávený společně. Bára se také spřátelila s rodinou Bibianina přítele Jáchyma a pravidelně s nimi tráví čas, například na dovolené na ostrově Hvar. Tato silná rodinná a přátelská pouta jsou pro Biblianu velkým zdrojem podpory a motivace v jejím životním a profesním rozvoji.

Reklama
Instagram barbaranesvadbova

Budoucí plány a cíle

Bibiana má před sebou zřejmě velmi slibnou budoucnost. Kromě studia divadelní vědy na Filozofické fakultě UK má ambice dále rozvíjet svou kariéru v divadelním prostředí. Její práce v Divadle Na zábradlí je pro ni neocenitelnou zkušeností, která jí umožňuje získat cenné praktické dovednosti a vhled do fungování divadla. Je zřejmé, že Bibiana se chce v této oblasti dále vzdělávat a růst, aby mohla jednou dosáhnout svých profesních cílů. S podporou své rodiny a přátel má všechny předpoklady k úspěšné a naplňující kariéře v divadelním světě.

Zdroj: Blesk.cz

Reklama