Chcete vědět, co Vám přinese další měsíc? Zkoukněte horoskop na SRPEN – pro Panny!

Láska a vztahy

Nezadané dámy by měly zapomenout na věčnou honbu za partnerem. Věnujte se i sobě a svému rozvoji, láska si pro Vás přijde sama a nečekaně. Vztah s partnerem může pokulhávat na začátku měsíce, ale už v jeho polovině se Vám podaří úspěšně vyřešit všechny konflikty s pořádnou dávkou diplomacie. Partner ocení Vaši snahu a bude se Vám věnovat, což Vás určitě velmi potěší. Rodina Vám ochotně poskytne pomocnou ruku a Vy se budete moci spolehnout na své nejbližší při jakémkoliv problému.

[hana-code-insert name=’google‘ /]Peníze a práce

Nabídka na služební cestu Vám příliš nevoní, ale neměli byste ji odmítat. Množství podnětů a setkání se zajímavými a vlivnými lidmi by Vám mohly pomoci v rozvoji, ale i v uskutečnění svých odvěkých plánů. Pokud chcete začít s podnikáním, je na to vhodná doba, takže byste se neměli bát podstoupit jakékoli riziko. Díky úlohám navíc, které velmi dobře zvládáte, si finančně polepšíte a nebude Vás to stát ani mnoho úsilí.

Zdraví

O slovo se bude tento měsíc hlásit Váš krevní tlak, který byste si měli dát do pořádku díky návštěvě lékaře, kterou již delší dobu odkládáte. Nezahrávejte si s tímto problémem, může to být vážnější, než to vypadá. Problémy Vám může způsobovat i Váš nedostatečný pitný režim a málo pohybu. Jednoduše byste se měli více starat o své zdraví, Vaše zvýšená pozornost by mu velmi prospěla!

Čtěte také: Věštba ze Slovenska přináší pohled na celý rok. Co vás čeká a co vás nemine? Ne vše bude pozitivní