Chcete vědět, co Vám přinese další měsíc? Zkoukněte horoskop na SRPEN – pro Vodnáře!

Láska a vztahy

Tento měsíc byste se měli zaměřit na vztahy s rodinou, které mohou mírně pokulhávat. Nemusí jít o žádné výrazné konflikty, ale i malé neshody se umí nahromadit a vyrůst do nepěkného sporu. Proto byste měli co nejvíce komunikovat a totéž platí i o partnerovi, Nezametejte spory pod koberec. Šťastnou kartu však mají nezadané dámy, které si budou moc doslova vybírat z nápadníků. Nedejte se ale zmást sladkými řečičkami a hleďte spíše na skutky a intelekt. V srpnu se může zrodit skutečná láska!

[hana-code-insert name=’google‘ /]Peníze a práce

Na účtu máte slušný obnos a na nedostatek financí si rozhodně nemůžete stěžovat. Peníze se Vám nakupily postupně a po menších částkách a Vy si je chcete v létě užít. Nedejte se však zlákat na výdaje bez rozmyslu. Za tvrdou práci si zasloužíte odměnu, ale nepřehánějte to. Už následující měsíc by se Vám peníze navíc mohly sejít. V práci půjde vše jako po másle, pravděpodobně si vysloužíte odměnu, pochvalu, nebo dokonce povýšení.

Zdraví

Pocit, že Vám je těžko od žaludku, nebo se cítíte nafouknutí, vyřešíte jedině lehčí stravou a uváženým výběrem potravin. Týdenní očistná dieta ještě nikoho nezabila a Vám kromě poklesu váhy přinese i úlevu od nepříjemného pocitu. Přibližně od poloviny měsíce se budete cítit nesmírně fit a žádné zdravotní problémy Vám nehrozí. V rámci prevence ale nezapomínejte na vitamíny a minerály, a dopřejte tělu zejména hořčík.

Čtěte také: 5 psychologických důvodů, které vysvětlují, proč se Vám nedaří zhubnout!