Jde sice o základní principy, které by měla dodržovat každá žena, ale ne vždy tomu tak opravdu je. Využíváte těchto 10 vychytávek i Vy?

Jak to tak už bývá, každá žena touží celodenně vypadat krásně a cítit se svěžě. Díky rychlému a hektickému způsobu života je však někdy vskutku obtížné dohlížet nejen na naše zdraví, ale i krásu.

Když je řeč o kráse, existuje mnoho tipů a triků, jak na ni vyzrát. Připravili jsme proto pro Vás článek o řadě kosmetických, i nekosmetických, vychytávkách, které Vám pomohou zpříjemnit život a vypadat perfektně a krásně po celý den.

Léčba bolestivých nohou

vychytavky1[hana-code-insert name=’google‘ /]Masáž, je skvělý způsob, jak ulevit Vašim nohou po náročném dni. Smíchejte 3 kapky hřebíčkového oleje se 3 lžičkami sezamového oleje. Poté jemně masírujte nohy a bolest by měla být za 15 minut pryč.

Čtěte také: „Mám zázrak, po kterém jsem toužila“: po 13 potratech se 35 letá žena konečně dočkala dítěte, pak přišla šokující zpráva

Přírodní lék na „dvojitou“ bradu

vychytavky2Možná nevěříte, ale pokud se chcete zbavit dvojité brady, pravidelně žvýkejte. Žvýkání totiž tvaruje Vaše obličejové svaly a zároveň čistí Vaše dásně a zuby.

Když Vám zaroste nehet

vychytavky3Namočte prst do teplé mýdlové vody a nechte ho tak asi 10-20 minut. Opakujte tento proces alespoň dvakrát denně. Určitě však nevynechávejte návštěvu lékaře a můžete použít i krém proti plísním, nebo antibiotickou mast od Vašeho lékaře.

Detoxikujte své podpaží a zabraňte tak rakovině prsu

vychytavky4Namísto škodlivých deodorantů si vytvořte svůj vlastní, který bude bez toxinů a škodlivých látek. Mix jablečného octu, rozmarýnu a esenciálního oleje. Aplikujte směs na oblast podpaží a nechte ji zaschnout, poté opláchněte. Opakujte tento postup jednou týdně, a minimalizujete tak riziko rakoviny prsu.

Zkuste vegetariánství na chvíli

vychytavky5Pokud budete jíst velké množství zeleniny a ovoce po dobu několika dnů, Vaše váha bude klesat. Navíc zrychlíte Váš trávicí systém a poskytnete tělu potřebné vitamíny a minerály.

Pryč se sladkostmi

vychytavky6Nejen, že poškozují pokožku a celkovou kvalitu kůže Vašeho těla, nepřispívají ani Vaší hmotnosti. Odstraňte proto z jídelníčku všechny sladkosti, koláče, bonbóny, čokoládu a sušenky a vyhýbejte se i těstovinám. Uvidíte, že Vám Vaše tělo bude vděčné.

Hydratujte pokožku

vychytavky7[hana-code-insert name=’google‘ /]Věděli jste, že med dává pleti potřebnou hydrataci? Vyzkoušejte některé domácí masky, medové zábaly a dokonce i tělové mléko obsahující med. Vaše kůže bude hladká, lesklá a obzvláště hydratovaná.

Vybělte si zuby pomocí banánové šlupky

vychytavky8Přiložte banánovou šlupku na zuby a čištěte s ní zuby po dobu jedné minuty, stejně jako s kartáčkem. Pak nechte šlupku působit po dobu 10 minut a potom zuby očistěte pomocí suchého kartáčku na zuby. Opakujte několikrát týdně.

Zbavte se zažloutlých nehtů

vychytavky9Vytvořte směs zubní pasty a citronové šťávy. Tu poté aplikujte na nehty a nechte zaschnout. Pak nehty přejeďte několikrát zubním kartáčkem a zažloutlý povlak by měl být pryč.

Před spaním si dopřejte teplou sprchu

vychytavky10[hana-code-insert name=’Dole‘ /]Bez ohledu na to, jak jste unavení po celodenní práci, dopřejte si pár minut v teplé sprše. Sprchování před spaním zlepšuje kvalitu Vašeho spánku a navíc se budete cítit čistě a čerstvě.

Tak co, řídíte se těmito principy?