Moje babička mi prozradila, jak si za pouhý 1 týden vyčistit kompletně svá játra

Spousty lidí to bere na lehkou váhu, ale zdraví by pro vás mělo být to nejvzácnější, co máte. Nejde pouze o dobrou životospárvu (dostatek spánku, pitný režim), ale jde i o stravování, o léky které berete a o doplňování vitamínů. Tím, že se budete cítit lépe, budete i lépe fungovat v životě. Tento článek je ale věnován spíše problémy s játry. Pokud naše tělo nemá dostatek energie a my nedodržujeme dobrou životosprávu, nejčastěji to odnáší naše orgány.

Když nebereme, že nejdůležitějším orgánem je mozek a srdce, jsou na prvních pozicích játra. Játra mají na starost neutralizaci toxických látek v těle, které se tam vytvářejí kvůlu špatnému metabolismu. Pokud játra nepracují, tak jak by měla, začnou se tyto toxiny v těle hromadit a to je problém.[hana-code-insert name=’google‘ /]

Čtěte také: Nemáte náladu večer dlouhé hodiny vyvařovat? Pak vyzkoušejte tento výborný Těstovinový salát, který budete mít připravený za 15 minut!

Alkohol tomu nepřispívá!

Alkohol, jak je známo, játrům moc neprospívá. Pokud se do toho začínají hromadit toxiny a játra jsou pod velký tlakem, tak jejich (jinak dobrá funkce) zkolabuje. Škodliviny se usazují v těle a játra tak ztrácí na výkonu. Zanesená játra jsou velkým problémem. Tento problém se vám snažíme pomoci vyřešit a to právě tímto trikem.

Nápoj, který pomůže vaše játra pročistit a vrátit jim tak plnou funkci!

1 čajová lžička cejlonského čaje
1 čajová lžička kurkumy
1 čajová lžička zázvoru (nastrouhaného)
špetka černého pepře
1 čajová lžička medu
1 dcl kokos. mléka
půl lžičky vanilkového extraktu

Postup:

  1. Vezmeme sklenici a nalijeme do ní 1,5dcl vařící vody, do které následně přidáme kurkumu a zázvor. Nyní musíme zamíchat a přikrýt poklicí,
    aby se přísady dobře vylouhovaly ( asi 10 minut ).
  2.  Nadále přimícháme skořici, vanilku, med a pepř a dolijeme kokosové mléko. Vše opět zamícháme a máme hotovo.

Nápoj užívejte jednou denně po dobu jednoho týdne. Nejlépe po jídle a spíše dopoledne, kdy je tělo nejvíce nastartované. Po týdnu užívání tohoto přípravku by se vám mělo ulevit.